Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 19. díl – Zranění

21. 11. 2010 | Cesty domů

Honza má strach, aby si Roman, který teď žije ve vile, nechtěl vzít jeho rodinu jako rukojmí. Když se Honza dozví, že se Jonáš zranil a Roman byl u toho, jeho podezření ještě zesílí. Opravdu ho chce Roman prostřednictvím kluků zastrašovat? Soňa je v šoku.

Honza jí řekl, že přistoupí na rozvod, ale chce, aby mu soud svěřil kluky do jeho péče. Má šanci soud vyhrát? Petr zjistí, že Zina Bernátová napsala na karty některých pacientů tajemné vzkazy pro Rudolfa a Petra týkající se jejich minulosti. Najdou pacienty, kteří jim tuhle záhadu vysvětlí? Vendy jede nakoupit do hospody maso, auto má ale poruchu. Naštěstí kolem jede zručný „automechanik“, který Vendy pomůže. Kdo se z něj nakonec vyklube?

 

Sledujte devatenáctý díl nového původního seriálu Cesty domů v pondělí 22. listopadu ve 20.00 na Primě.

Honza má strach, aby si Roman, když teď bydlí ve vile, nechtěl vzít jeho rodinu jako rukojmí. Vážně přemýšlí o tom, že mu přestane jít po krku, aby mu nedával záminku mstít se na Soně a dětech. Když se Honza dozví, že se Jonáš zranil a Roman byl u toho, jeho podezření ještě zesílí. Okamžitě letí do nemocnice, kde je kvůli Jonášovu zranění velké pozdvižení. Opravdu Jonášův úraz zavinil Roman? Chce Honzu prostřednictvím kluků zastrašovat?

Pacientka Marie Faltýnová znovu přivede do ordinace Na návrší svého syna s bolestmi břicha. Petr diagnostikuje akutní zánět slepého střeva a volá sanitku. Faltýnová si chce stěžovat na Rudolfa za zanedbání péče, protože Rudolf mladíka nedávno z ordinace vyhodil. A chce změnit lékaře. Petr zjistí, že Zina Bernátová napsala na karty některých pacientů tajemné vzkazy pro Rudolfa a Petra týkající se jejich minulosti. Faltýnová je mezi nimi, ale nechce nic říct. Najdou Petr s Rudolfem pacienty, kteří jim tuhle záhadu vysvětlí?

Vendy už se naučila roznášet pivo, ale v některých případech je v hospodě u Bety víc ke škodě než k užitku. Například vaření jí pořád moc nejde. Chce Bety překvapit dobrým gulášem, ale připálí ho i s hrncem. Bety ji pošle nakoupit nové maso, auto má ale cestou poruchu. Naštěstí kolem jede cyklista, který se ukáže jako šikovný „automechanik“, který Vendy pomůže. Kdo se z něj nakonec vyklube?

 

Soňa je v šoku. Honza přišel do vily za zraněným Jonášem a přinesl jí podepsané rozvodové papíry. Přestal bojovat a vzal na vědomí, že se k němu Soňa už nevrátí. Ale o kluky chce bojovat dál, bude žádat, aby je soud svěřil do jeho péče. Soňa je máma, ale žije s chlapem, který měl podmínku. Honza má dost problémů sám se sebou, ale je policajt. Kdo z nich má větší šanci získat kluky do své péče?

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesty domů - 19. díl – Zranění:

Cesty domů - 19. díl – Zranění
Cesty domů - 19. díl – Zranění
Cesty domů - 19. díl – Zranění
Cesty domů - 19. díl – Zranění
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
snad se nepletu, po dlouhé době jsem zachytila učinkování herečky Jarmily Švehlové, pamatuji si ji hlavně z pohádek
Obrázek uživatelky
profil
na ten jsem se moc tesila
Obrázek uživatelky
profil
už se těším,moc hezký seriál Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles