Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 57. díl – Zatčení

25. 05. 2011 | Cesty domů
Hradišťská kriminálka připravila past na Romana se Ctiborem. Honza se snaží dostat Soňu i kluky z Hradiště. Nechce, aby byli u toho, až Romana sebere policie. Kdo se nakonec do pasti chytí? Rudolf se definitivně vrátil do vily. A nestačí se divit, jak moc se poměry změnily.

Jak se s tím docent smíří? Martin znovu zajde za Hamzíkem, jestli by pro něj neměl nějakou práci. Je ochotný skončit i s fotbalem. Roman souhlasí a hned mu jeden úkol přidělí. Jak v něm Martin obstojí? U Bernátových se slaví zásnuby Kači a Ríši. Čím všechny překvapí Rudolf? A jaká zpráva zaskočí rozjařenou společnost?

Sledujte padesátý sedmý díl seriálu Cesty domů ve středu 25. května ve 20.00 na Primě.

Hradišťská kriminálka připravila past na Romana se Ctiborem. Zbývá jen počkat, až se do ní oba – zkorumpovaný radní a všehoschopný podnikatel – chytí. Honzu stálo velké úsilí neprozradit Soně, co se chystá, a varovat ji. Udělá však maximum pro to, aby Soňu i s klukama uklidil někam do bezpečí. Romanovi je ale Honzova snaha podezřelá. Vymyslí proto náhradní plán. A Honza a jeho kolegové z kriminálky se nestačí divit, kdo se jim do pasti nakonec chytil.

U Ríši a Kači se objeví muž, který se představí jako Bengo. Svérázný chlapík je rocker a zároveň Ondrův biologický otec. Zatímco Ríša se nestačí divit, do koho se to Kači byla schopná zamilovat, z úžasu nevyjde ani Bengo. Myslel si, že Kači jde na potrat. A pak se po patnácti letech dozví, že má syna, který je evidentně jeho, protože taky hraje na kytaru. Ale zároveň je těžce nemocný a potřebuje Bengovu ledvinu. Jak se svérázný rocker zachová?

Martin znovu zkusí promluvit s Romanem, jestli by pro něj neměl nějakou další práci. Plat trenéra malých kluků mu na postavení domku pro sebe a Helču nestačí. Je ochotný dělat cokoliv a vzdát se i fotbalu. Roman kupodivu kývne. A tak Martin absolvuje s kluky poslední trénink, na kterém jim představí nového trenéra. Na hřišti se objeví Roman a nechá si Martina zavolat. Má pro něj první a hodně důležitý úkol. Jak si s ním Martin poradí?

Rudolf se definitivně vrátil do vily, ale je překvapený, jak moc se poměry změnily. Lída už si nenechá do ničeho mluvit. A Rudolf to bude muset tolerovat. Jedno by ale pro ni Rudolf udělat mohl. Pomoct Vendy urovnat nepříjemnou situaci v karavanu. Rudolf se tam tedy vypraví a narazí na Milenu. Nejenže si s ní zajímavě popovídá, ale stráví s ní víc času, než původně zamýšlel. A taky udělá něco, čím šokuje celou svou rodinu.


U Bernátových se slaví zásnuby Kači a Ríši. Nakonec se na ně dostavila i Soňa s klukama – přesto, že původně měla jet do Prahy. Ale rodinnou oslavu si přece nemohla nechat ujít. Celou společnost baví docent, který se ze své mise v karavanu vrátil v rozjařené náladě. Rodina se nestačí divit, takhle ho nezná. Veselí ale přeruší nečekaný telefonát. Soňa má pro všechny šokující zprávu. Co se stalo? A jak si s nenadálým problémem rodina poradí?



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 57. díl – Zatčení:

Cesty domů - 57. díl – Zatčení
Cesty domů - 57. díl – Zatčení
Cesty domů - 57. díl – Zatčení
Cesty domů - 57. díl – Zatčení
Cesty domů - 57. díl – Zatčení
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !