Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů se vracejí již 7. února

20. 01. 2011 | Cesty domů

Seriál autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala, který režíruje Jiří Adamec, se vrací na obrazovky! Poprvé po pauze se mohou televizní diváci těšit na další osudy rodin Bernátových a Kosíkových a dalších oblíbených hrdinů již v pondělí 7. 2. 2011 ve 20.00 hod. Každé pondělí a středu budou moci sledovat řadu nových zápletek a to, jak dějem zamíchají nové postavy.

Seriál si u diváků získal oblibu již loni na podzim. Průměrně sledovalo každý díl 977 000 osob v cílové skupině Dospělí 15+, sledovanost měla vzestupnou tendenci a poslední měsíc vysílání neklesla pod milion televizních diváků.

 

Kudy povedou další Cesty domů?

Rudolf Bernát – Petr Kosík

Do života dávných soků vstoupí smrtelně nemocný pacient, státní zástupce Josef Hlaváček. Muž, u kterého celé drama kdysi začalo. Hlaváček jako mladý pohraničník zastřelil Rudolfovu první ženu, Petrovu sestru. Ve jménu zákona… Rudolf ho dnes chce vyléčit. Ale jen proto, aby se mohl pomstít.

 

Jan Mašek – Soňa Mašková – Roman Hamzík – Karolína Hamzíková

Honza se znovu dvoří Soně. Cítí, že má šanci získat zpět celou svou rodinu. S chladnou hlavou vyšetřuje případ radního Ctibora. V tomto složitém případu je neprávem obviněn z vraždy. Ale ustojí to. Dál jde po Romanu Hamzíkovi. Během vyšetřování se dozví, že Soňa se s Romanem tajně stýká, a co hůř – zřejmě ho miluje ještě víc než kdy předtím. To Honzu srazí na kolena, do nejhlubší propasti. Záchranné lano dostává od ženy, od níž by to nikdo nečekal… Soňa se snaží napravit Romana a stále více se zaplétá do jeho světa.

 

Sledujte od 7. 2. 2011 ve 20.00 každé pondělí a středu druhou řadu úspěšného seriálu Televize Prima Cesty domů.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
uvidíme, čo nové to prinesie
Obrázek uživatelky
profil
jsi nenechám ujít ani jeden díl,už se těším....
Obrázek uživatelky
profil
Také se dívámSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc se mi líbí, už aby zase běžely. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles