Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 25. díl - Už se neboj

12. 12. 2010 | Cesty domů

Petr má velké dilema. Rád by předčasně oslavil s Pacinou Vánoce, protože ona odjíždí na svátky k moři. Jenže netuší, že Martin se tak brzy vrátí z nemocnice. Vencla by se každý nejraději zbavil. Rudolf ho nechce vidět ve vile, proto mu dá službu na Štědrý den.

Soňa mu radí, ať jde pracovat do jiné nemocnice. Co jí na tenhle nápad řekne? Petr, Martin a Rudolf vzpomínají na zastřelenou Janu Bernátovou. Rudolf ví, kdo její smrt zavinil a chtěl by se mu pomstít. Byl by toho schopný? Roman má strach, chodí mu další výhrůžné zprávy. O anonymech už ví i Honza a nutí Romana, aby o nich řekl i Soně. Co Roman vymyslí?

Sledujte dvacátý pátý díl nového původního seriálu Cesty domů v pondělí 13. prosince ve 20.00 na Primě.

Vencl je naštvaný, má pocit, že by se ho každý nejraději zbavil. Soňa ho navádí, jestli by nechtěl změnit působiště, že by mu domluvila místo v Praze. A docent mu vypsal přes svátky spoustu služeb, dokonce i na Štědrý den. Evidentně je s ním spokojený jako s doktorem, ale nechce ho vidět v Bernátovic vile. Natož v ložnici své dcery. A Vendy? Ta je na něj momentálně naštvaná. Dokáže si ji ambiciózní doktor opět usmířit?

Rudolf nemá dobrý den. Nejdřív musel přihlížet tomu, jak Martin na reverz odchází z nemocnice. A pak se nechal přesvědčit, aby se s Petrem a Martinem zúčastnil vzpomínkového setkání na Janu Bernátovou v den jejích narozenin. Tuhle šaškárnu vymyslela jeho máma a on by ji nejraději zrušil. Uvědomil si, že letos má ale jiný důvod, proč na společnou večeři jít. Ví, kdo zavinil smrt jeho první ženy a Martinovy matky a chtěl by se mu pomstít. Co mu na to řeknou Kosíci? A byl by toho Rudolf vůbec schopný?

Roman je vyděšený. Nejen, že mu stále chodí anonymy, které souvisí s jeho snahou získat zakázku na stavbu nové radnice.  Nějaký cizí muž se dokonce pokusil před vilou unést Nikolu. Roman chtěl sice výhrůžky před Bernátovými zatajit, ale ví, že musí s pravdou ven. O anonymech se navíc dozví taky Honza, který si o nich přijde s Romanem promluvit. A nutí ho, aby o nich řekl i Soně. Co Roman vymyslí a jak na tuto informaci Soňa zareaguje?

Honzovi otravuje život státní zástupce Hlaváček, který mu hodil na hlavu údajně zpackaný spis. Taky ho děsí to, že kolem vily a tedy i Soni a kluků se pohybuje někdo, kdo posílá anonymy Romanovi. Nejraději by ho v tom nechal pořádně vymáchat. Jenže nemůže, musí myslet na bezpečí své rodiny. Jednu výhodu tato nebezpečná situace má. Soňa v tuhle chvíli víc věří Honzovi než Romanovi. A cení si toho, že se o ně Honza stará a pomáhá jim, i když už má jiný život. 

Petr má velké dilema. Těšil se, že oslaví předčasně Vánoce s Pacinou, protože ona odjíždí na svátky k moři. Jenže nepočítal s tím, že Martin se tak brzy vrátí z nemocnice. Domluvenou oslavu proto musí odvolat. Kluci o Pacině pořád nevědí a on neví, jak by na ni zareagovali. Ale stále hůř se mu před nimi daří svou lásku skrývat.  Petr ale netuší, že kluky trochu podcenil. A že se ještě dočká velkého překvapení.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cesty domů - 25. díl - Už se neboj:

Cesty domů - 25. díl - Už se neboj
Cesty domů - 25. díl - Už se neboj
Cesty domů - 25. díl - Už se neboj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice