Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cesty domů - 11. díl – Vendy!

24. 10. 2010 | Cesty domů

Roman je naštvaný, že Soňa zůstává ve vile, chce mít svou lásku jen pro sebe. Pak se mu ale ozve Irena, která byla s fotbalovým týmem v Kataru. A Roman má rázem jiné starosti. Martin zase nepřišel domů a Šimon se ho vydá hledat. Když se Martin objeví, není na něj hezký pohled. Kolik odřenin ho ještě bude stát, než pochopí, že Karolína ho jenom využívá? Rudolf jede s Mílou na hon a musí se doma zastavit pro pušku a psa. Tam narazí na Vendy, která ho téměř vyhodí z domu. Vendy se snaží, ale je toho na ni moc. Zhroutí se. Spojí její zdravotní kolaps rodinu zase dohromady?

Sledujte jedenáctý díl nového původního seriálu Cesty domů v pondělí 25. října ve 20.00 na Primě.

Roman je naštvaný, že chce Soňa zůstat ve vile, aby byla nablízku Lídě a pomohla Vendy. Proč se na ně na chvíli nevykašle a nevěnuje se jemu? Jenže pak se Romanovi ozve Irena, dcera maséra fotbalového týmu. Vášnivá noc, kterou spolu prožili v Kataru, prý nezůstala bez následků. A Roman má rázem jiné starosti. Musí něco vymyslet, než se tenhle průšvih provalí.

Honza zuří, že byl celou dobu za blbce. On se snaží zachránit rozpadlé manželství a Soňa si zatím užívá s Romanem. Právě s ním! Jak dlouho už to spolu táhnou? Soňa Honzovi marně říká, že její životní láska byl vždycky on. Že s Honzou chtěla mít děti a s ním chtěla zestárnout. Co je mu to platné, když teď je Soňa s Romanem! Mohlo by se to ještě obrátit? Honza pro to udělá maximum. Romana zničí, ať to stojí, co to stojí!

Martin už v tom zase lítá! Dva dny nebyl doma, v hospodě u Bety se denně opíjí. Kvůli Karolíně se chová jako blbec. Petr se Šimonem Martina hledají po celém Hradišti. Ten nakonec najde cestu domů sám, ale není na něj hezký pohled. Začíná být sám sobě nebezpečný – opilý vlezl do cesty Ríšovi, který jel s Kači na kole. Kolik odřenin ho ještě bude stát, než pochopí, že ho Karolína jenom využívá? A že ho zase odkopne?

Rudolf vezme Mílu na hon. Paní major nezapře, že se zbraněmi to umí, stane se královnou honu. Rudolf platí rundu a snaží se zapomenout na to, co se stalo ve vile. Když si přijel pro pušku, natrefil tam na naštvanou Vendy. Nejenže mu odmítla dělat psovoda, ale ještě ho de facto vyhodila. Z jeho vlastního domu!

Kdyby Rudolf věděl, kolik úsilí Vendy stálo být nesmlouvavou dcerou. Je toho všeho na ni moc. Všichni se někam rozutekli a ona hájí pevnost sama. Jenže neuhájí. Zkolabuje a upadne do bezvědomí. V nemocnici se u její postele sejde celá a pořádně vyděšená rodina. Co se ještě musí stát, aby se Bernátovi zase semkli dohromady?

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !