Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 39. díl – Doktorka

23. 03. 2011 | Cesty domů
Na kriminálce se přihlásil skutečný svědek a Honza je zproštěn obvinění z vraždy. To si zaslouží pořádnou oslavu. Kdo se jí zúčastní a jak oslava skončí? Šimon a Vendy spolu začali chodit. A vtipkují, že jsou jako Romeo a Julie, potomci dvou znepřátelených rodů. Jak dopadne jejich první oficiální rande? 

Martina je šokovaná, když zjistí, že její matka už nebydlí ve svém bytě, ale že ho Jakub prodal a matku dal do léčebny dlouhodobě nemocných. Vydá se za ní na návštěvu. Jak ji matka přivítá? Kači se dozví zásadní informaci. Stačí říct a mohla by vidět svého syna, kterého dala kdysi k adopci. Má to udělat?

Sledujte třicátý devátý díl seriálu Cesty domů ve středu 23. března ve 20.00 na Primě.


Na kriminálce se přihlásil skutečný svědek a Honza je zproštěn obvinění z vraždy. To si zaslouží pořádnou oslavu U Bety. Všichni tři policajti se na ní důkladně opijí. Vejnar s Honzou hecují mladého Klecánka, že pořádný policajt z něj bude, teprve až stráví noc s prostitutkou. Klecánek je vezme za slovo. Jenže druhý den si vůbec nepamatuje, kde vlastně byl. Pamatuje si to ale jeho noční společnice.

A přijde mu na oddělení udělat pořádný průšvih. Roman poprosí Soňu o pomoc. Jedna z albánských dělnic, která žije na jeho ubytovně, je těžce nemocná. Soňa ji jede vyšetřit. Zhrozí se, v jakých žije žena i s malým dítětem podmínkách. Má zápal plic a možná i srdeční vadu, potřebovala by do nemocnice. Jenže nemá žádné pojištění a samozřejmě by neměla ani na zaplacení lékařské péče. Soňa je na Romana pořádně naštvaná. Jak může někoho nechat žít v takových podmínkách? Proč jí nepomohl už dávno?

Šimon a Vendy spolu začali chodit. A vtipkují, že jsou jako Romeo a Julie, potomci dvou znepřátelených rodů. Šimon pozve Vendy na první oficiální rande. Ta se na něj důkladně připravuje, ale ukáže se, že se krášlila zbytečně. Šimon rande na poslední chvíli zruší. Musí jet totiž do lázní za tátou. Vendy je smutná. To není zrovna nejlepší začátek vztahu. Ale Šimon nechce, aby byla Vendy zklamaná. Co pro ni připravil za překvapení?  

Martina je šokovaná, když zjistí, proč ji matka nechce vidět. V bytě, kde Martina zvoní, totiž dávno nebydlí. Jakub ho prodal a odstěhoval matku do léčebny dlouhodobě nemocných. Martina se odhodlá za ní zajít. Nepočítá ale s tím, že Jakub matku důkladně zmanipuloval. Ta se svou dcerou proto nechce vůbec mluvit. Myslí si, že Martina jí ukradla byt, a kvůli ní musí být v léčebně. Martina je zničená. Proč to všechno Jakub udělal?

Kači se také dozví pro ni nečekanou a zásadní informaci, která ji zaskočí. Martina ví, v jaké rodině žije syn, kterého Kači kdysi dala k adopci. Kači stojí před dalším důležitým rozhodnutím svého života. Má se kamarádky zeptat na adresu a svého syna se po patnácti letech pokusit zkontaktovat? Ale co když si tím připraví strašné zklamání? Její syn možná vůbec neví, že je adoptovaný.  A pokud to ví, stojí vůbec o to potkat se se svou biologickou matkou? A souhlasil by s tím Ríša?

Zdroj:Prima

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 39. díl – Doktorka:

Cesty domů - 39. díl – Doktorka
Cesty domů - 39. díl – Doktorka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !