Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat

17. 10. 2010 | Seriál Přešlapy
David a Karolína se hádají o děti a Karolína si o to víc idealizuje Marka. Přehlíží ale, že jeho vztah k dětem je víc než chladný. O co víc se Radce líbí zpátky v práci, o to méně je Adam spokojený na mateřské dovolené. Jenže hledat si zaměstnání s miminem na krku je drobet problém. Manželství Petra a Johany se ocitlo na slepém bodě. A co teprve když se Petr dozví, proč si ho vlastně Johana vzala. Uvidíte už v pondělí 18. října ve 21.20.

David se nemůže vzpamatovat z toho, že si užívá nevázaný sex s mladou, krásnou a chytrou právničkou Sašou. Není si jistý, jestli na to má právo. Karolína se stará o Daníka i dvojčata a maluje si růžovou budoucnost s Markem. V tom snění přehlíží, že Marka víc než nemocné dítě zajímá večeře v luxusní restauraci. Spor obou manželů se vyhrotí při jednání s právníky. David si najednou uvědomí, že se nechal vtáhnout někam, kde nechtěl být.  Chce se dohodnout s Karolínou po dobrém. A Karolína si uvědomí, že kombinace Marka a jejích dětí nebude nikdy fungovat.  

preslapyPetr pořád nemůže uvěřit tomu, že si Johana vzala zrovna jeho. Kvůli nadpozemské kráse to nebylo, kvůli penězům taky ne, že by z lásky? Tomu se mu moc nechce věřit. Obzvlášť, když musí na toto téma neustále poslouchat nejrůznější poznámky od Adama i dalších lidí. Co když si ho vzala jenom na truc svému otci? Vidí v něm troubu, kterému se pověsila na krk a on se s ní přeochotně oženil? Stokrát nahlodaný Petr neodolá, aby se Johaně nepodíval do počítače. To, co v něm najde se mu vůbec nelíbí.

Adam se nemůže vzpamatovat z toho, že je z něj Pan máma a že je nezaměstnaný. Taky se cítí diskriminovaný. S miminkem ho vyhodili z hospody a navíc mu došly peníze. A diskriminuje ho i Radka, celý den hlídal Matýska, je unavený a ještě se po něm čeká, že uvaří. A Radka si klidně odjede na služební cestu do Milána. Adam žárlí. Nejen na to, že se Radka pracovně stýká s jinými muži, ale že má práci, která ji baví. Mužem na mateřské nechce být věčně, hledá si novou práci. Jenže jít s miminkem na pohovor na funkci systémového analytika je tak trochu problém. Nebo to může být i výhoda?

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat:

Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat
Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat
Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat
Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat
Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles