Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat

17. 10. 2010 | Seriál Přešlapy
David a Karolína se hádají o děti a Karolína si o to víc idealizuje Marka. Přehlíží ale, že jeho vztah k dětem je víc než chladný. O co víc se Radce líbí zpátky v práci, o to méně je Adam spokojený na mateřské dovolené. Jenže hledat si zaměstnání s miminem na krku je drobet problém. Manželství Petra a Johany se ocitlo na slepém bodě. A co teprve když se Petr dozví, proč si ho vlastně Johana vzala. Uvidíte už v pondělí 18. října ve 21.20.

David se nemůže vzpamatovat z toho, že si užívá nevázaný sex s mladou, krásnou a chytrou právničkou Sašou. Není si jistý, jestli na to má právo. Karolína se stará o Daníka i dvojčata a maluje si růžovou budoucnost s Markem. V tom snění přehlíží, že Marka víc než nemocné dítě zajímá večeře v luxusní restauraci. Spor obou manželů se vyhrotí při jednání s právníky. David si najednou uvědomí, že se nechal vtáhnout někam, kde nechtěl být.  Chce se dohodnout s Karolínou po dobrém. A Karolína si uvědomí, že kombinace Marka a jejích dětí nebude nikdy fungovat.  

preslapyPetr pořád nemůže uvěřit tomu, že si Johana vzala zrovna jeho. Kvůli nadpozemské kráse to nebylo, kvůli penězům taky ne, že by z lásky? Tomu se mu moc nechce věřit. Obzvlášť, když musí na toto téma neustále poslouchat nejrůznější poznámky od Adama i dalších lidí. Co když si ho vzala jenom na truc svému otci? Vidí v něm troubu, kterému se pověsila na krk a on se s ní přeochotně oženil? Stokrát nahlodaný Petr neodolá, aby se Johaně nepodíval do počítače. To, co v něm najde se mu vůbec nelíbí.

Adam se nemůže vzpamatovat z toho, že je z něj Pan máma a že je nezaměstnaný. Taky se cítí diskriminovaný. S miminkem ho vyhodili z hospody a navíc mu došly peníze. A diskriminuje ho i Radka, celý den hlídal Matýska, je unavený a ještě se po něm čeká, že uvaří. A Radka si klidně odjede na služební cestu do Milána. Adam žárlí. Nejen na to, že se Radka pracovně stýká s jinými muži, ale že má práci, která ji baví. Mužem na mateřské nechce být věčně, hledá si novou práci. Jenže jít s miminkem na pohovor na funkci systémového analytika je tak trochu problém. Nebo to může být i výhoda?

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat:

Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat
Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat
Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat
Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat
Přešlapy - 7. díl Tohle nebude fungovat
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !