8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se objeví herečka Kateřina Pechová

V Ordinaci v růžové zahradě 2 se dnes poprvé objeví nová postava Linda Kalinová alias Kateřina Pechová. Nová postava Linda Kalinová v podání sedmnáctileté herečky Kateřiny Pechové se objeví dnes poprvé v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, který vysílá každé úterý a čtvrtek ve 20:20 TV Nova. Kateřina si v seriálu zahraje čtrnáctiletou Lindu, sestru doktora Jáchyma  Kaliny.

Na casting do seriálu mě poslala moje profesorka herectví Eva Režnarová. Byla jsem hrozně nervózní, ale dopadlo to dobře. Nakonec si mě vybrali,“ prozradila Kateřina Pechová, jak se ke své roli dostala.

V seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se objeví herečka Kateřina PechováLinda je navenek hodně drsná holka, ale uvnitř je to vyplašená, emocemi zmítaná puberťačka. Mezi Lindou a rodiči je skoro dvougenerační rozdíl a Jáchym je tak pro ni jediným příbuzným, se kterým si otevřeně může popovídat o svých strastech a problémech. Linda byla zvyklá, že může u bratra, v případě potřeby, vyhledat kdykoli azyl, takže teď nese s nelibostí, že se odstěhoval tak daleko.

S rolí se pomalu sžívám. Pubertou už jsem si sama prošla a prožila jsem si i lehkou emo éru. Začínám Lindu chápat, i když má oproti mně špatné vztahy s rodiči. Nemá to lehké ve škole, ani v lásce. Brácha je pro ni velký vzor a vlastně úplně všechno,“ říká Kateřina Pechová, která má za sebou několik divadelních rolí, ale v seriálu si zahrála vůbec poprvé.  „Byla jsem hrozně vyklepaná. Musím ale přiznat, že mi hrozně pomohl tým lidí, se kterými spolupracuji. Nejhorší pro mě bylo asi to, že jsem si musela zvyknout, že na mě míří tři kamery,“ dodala Kateřina Pechová.

Kateřina Pechová se poprvé objeví v seriálu
Ordinace v růžové zahradě 2 již dnes večer ve 20:20 na TV Nova.


Zdroj, foto: TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se objeví herečka Kateřina Pechová:

V seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se objeví herečka Kateřina Pechová
V seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se objeví herečka Kateřina Pechová
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !