8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ordinace v růžové zahradě 2 (341)

Ordinace v růžové zahradě 2 (341)

Mrtví nestárnou
    
Erika s Darkem řeší případ opařeného miminka Míši Kovaříkové. Ta po porodu nechala své dítě v péči rodiny jeho otce a nyní si začíná uvědomovat, že to nejspíš nebylo správné rozhodnutí. Úraz dítěte vede k opětovnému sblížení obou nezletilých rodičů.

Magda tráví v Praze týden na kongresu plastických chirurgů v obtížné společnosti baziliška Švarce, kterému se dokonce podaří vetřít se na ukázkovou operaci významné celebrity a dělat Magdě ostudu i zde. I přesto a přes Mázlovu nepřízeň si ale Švarc dokáže udržet její podporu.

Ordinace v růžové zahradě 2 (341)Blanka dále intrikuje proti Erice a nebojí se zneužít i Šimonova handicapu, aby mu zabránila navštívit ji v nemocnici. Jeho reakce už je ale tentokrát naprosto nekompromisní.

Jindřich se snaží získat dámu svého srdce Babetu, když ale zjistí, jak moc je vzdálen jejímu ideálu mužské krásy, pokusí se na sobě zapracovat. Gábinino sbližování s Filipem komplikuje jeho matka Leona, která se nemůže smířit s tím, že dívka čeká Hanákovo dítě.

Nové příběhy českého seriálu. Hrají S. Nováková. F. Tomsa, S. Rašilov, M. Častvaj Plánková, M. Zounar, V. Zavřel, B. Štěpánová a další. Režie J. Rezková

Uvidíte 22. května od 20 hodin na Nově

Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !