8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ordinace v růžové zahradě 2 (342)

Ordinace v růžové zahradě 2 (342)

Kuře s kokosem
    
U Mázlových je dusno kvůli Švarcovi, který sice Magdě nabídl zvýšení platu, ale podmíněno je to spoluúčastí na jeho plánu zrušit všeobecnou plastiku a nadále v nemocnici provádět jen placené estetické výkony. Doktor tak Magdu proti její vůli vtahuje do svého plánu.

Po nemocnici se navíc začíná šířit fáma, že má k němu blíže, než k obyčejnému kolegovi. Šimon řeší případ dvou nezletilých bratrů, které opustili oba rodiče a oni spolu žijí sami bez vědomí úřadů. Vyjde jim v nelehké životní Ordinace v růžové zahradě 2 (342)situaci vstříc, tohoto jeho samaritánství ale zneužije Blanka ke své pomstě.

Jolana Lepařová má na zkoušku samostatně připravit hostinu při příležitosti návratu Zdeny z nemocnice, sekýrování ze strany Marty ale nedokáže již déle snášet. Marta tak nakonec musí řešit krizovou situaci a přistoupit na vskutku nečekané podmínky.

Ota vyšetřuje letušku Noru Stránskou, která v něm zjevně vidí víc, než jenom ošetřujícího lékaře.

Nové příběhy českého seriálu. Hrají S. Nováková. F. Tomsa, S. Rašilov, A. Kulovaná, M. Častvaj Plánková, M. Zounar, V. Zavřel, B. Štěpánová a další. Režie J. Rezková

Uvidíte 24. května od 20 hodin na Nově

Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Sice nekonečný seriál, ale taky sleduju
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles