Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ordinace v růžové zahradě 2 - kdo přijede do Kamenice?

„Chci, aby moje dcera věděla, jaký jsem člověk.“Vladimír Kratina alias Martin Jánský: Léta pohřešovaný otec Eriky Jánské se neočekávaně objeví v Kamenici s jediným cílem. Vysvětlit své dceři, proč ji jako malé dítě opustil, a předat jí věno, které pro ni celá léta v zahraničí střádal.

Jeho příjezd vyvolá bouřlivou reakci Jánské, jejíž verze rodinné historie, kterou celá léta předkládala Erice, se od té Jánského výrazně liší. Jánský navíc přiveze své věno v diamantech, takže svou roli v příběhu sbližování otce s dcerou sehraje i krádež drahých kamenů.
zdena tichá
Martin Jánský je rovný a přímý chlap, který s ničím nedělá příliš velké problémy - a kdysi osudově doplatil na svou zamilovanost a přílišnou důvěřivost. Zklamání a frustrace ho vyhnaly do emigrace, kde si celou dobu vyčítal, že kvůli fatální neshodě s Jánskou přišel i o kontakt se svou dcerou. Dopustil, aby přišla o otce, a nyní chce napravit alespoň to, co se ještě napravit dá.

Nové prostředí v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2
Chalupa Běly Valšíkové a Martina Jánského


Jak jsou v seriálu Ordinace v růžové zahradě dlouho


MUDr. Běla Valšíková
Zlata Adamovská

Dětskou ordinaci v růžovce jsem otvírala v roce 2007 ještě jako Běla Páleníková a úřaduji v ní už 387 natáčecích dnů. S Eduardem to byla láska na první pohled. Vzali jsme se, byli jsme šťastní. Pak se k nám nastěhoval Edův hulvátský bratr Jindřich a bylo po klidu. I když on za rozpad našeho manželství nemůže. Teď se učím žít zase sama, snad mě čeká ještě něco pěkného.

MUDr. Zdena Tichá
Dana Morávková

Do kamenické nemocnice jsem nastoupila v roce 2007 a odpracovala jsem tam už 324 natáčecích dnů. Mám za sebou několik nepovedených vztahů. Chtěla bych se vdát a mít miminko. Nedávno jsem potkala Davida, tak třeba je on ten pravý.

MUDr. Magda Mázlová
Markéta Častvaj Plánková

Manželství s Čestmírem je jedno velké dobrodružství. A Jakubové? Jsou svému otci tak podobní, že mi připadá, že mám doma tři Čestmíry. Ale stejně mi v Bratislavě chyběli. Nedávno jsem se vrátila zpět do Prahy. Nemohla jsem zkrátka bez své rodiny a bez kamenické nemocnice po 349 natáčecích dnech žít.
Jan Čenský
Gábina Šímová
Sandra Nováková

V Kamenici jsem začínala v roce 2007 jako sestřička na gynekologii. Od té doby jsem toho zažila asi víc, než kdokoliv jiný. Za svou drogovou minulost se hodně stydím, ale díky Petrovi se mi ji podařilo překonat. Snad budu minimálně dalších 327 natáčecích dnů čistá a šťastná.

Babeta Trefná
Bára Štěpánová

Vrchní sestrou urgentního příjmu jsem od roku 2010 a ani za 152 natáčecích dnů mi scenáristé nedopřáli žádného chlapa. Asi zůstanu do smrti na ocet, jen se svými milovanými panenkami.

MUDr. Šimon Žáček
Saša Rašilov

V Ordinaci v růžové zahradě jsem nováčkem, v růžovce jsem začal ordinovat v roce 2010 a mám za sebou teprve 42 natáčecích dnů. Kolegové mě přijali skvěle, zvlášť Běla. Můj příchod byl tak trochu komplikovaný, protože táta se bál své ženě přiznat, že má syna z předchozího manželství. No ale nakonec se odvážil a dobře udělal.

Jindřich Valšík
Vlastimil Zavřel

Vím, že někdy se nechovám úplně košér, ale v jádru jsem snad dobrý člověk. Během 217 natáčecích dnů jsem přišel o milovanou ženu, opustila mě vrchní sestra Vendulka, brácha odjel do Francie, pak se odstěhovala i Běla a já ve vile zůstal sám jako kůl v plotě.

Tvůrčí tým seriálu Ordinace v růžové zahradě:


Námět: Lucie Paulová, Magdalena Bittnerová, David Litvák
Scénář: Ivo a Eva Pelantovi, Jan Drbohlav, Lucie Konášová a další
Dramaturgie: Albertina Heinrich Kalinová
Kostýmní výtvarnice: Michaela Červenková
Architekt: Martin Kurel
Režie: Jiří Chlumský, Jana Rezková, Marián Kleis a další
Producentka: Lenka Hornová

Nejsledovanější seriál současnosti
Ordinace v růžové zahradě 2
od 31. ledna 2012 každé úterý a čtvrtek od 20:00


Zdroj:NOVA
Zdroj, foto: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !