Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Herci Ordinace v růžové zahradě 2 slavili jubilejní 150. pokračování

26. listopadu 2009, se na obrazovkách TV Nova divákům představí již 150. jubilejní pokračování seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 nazvané „Umělé dýchání, prosím!“ Co do počtu odvysílaných dílů jde o další rekord, který si Ordinace v růžové zahradě 2 na své konto připíše. Toto jubileum oslavili nejen herci, ale také tvůrci seriálu. 


Příchod nové doktorky Moniky Mandlové způsobí v kamenické nemocnici velký rozruch. Především Magda nástup nové kolegyně nese s nelibostí, má dojem, že jí chce sebrat místo na slunci na plastice i v soukromí a má do jisté míry pravdu. Čestmír se ale Moničiným návrhům ubrání. Dalibor trpí tím, že mu Zdena zdánlivě dala šanci, ale zatím to tak moc nevypadá. Když Zdena navrhne nevšední rande – bojovku, kterým by mohli začít nanovo, souhlasí.

Po několika peripetiích si padnou do náruče. Jindřich chce pozvat Vendulku o Vánocích na horskou chatu. Vendulka ale zjistí, že Jindřichova firma odbyla stavbu stacionáře pro postižené děti, a Jindřich se musí hodně snažit, aby si to u ní vyžehlil. Marek zmizí a Pavla je zoufalá, že opět utekl. Pusenský ho najde, jak se snaží pomoct Matymu Povýšilovi, který se bojí jít domů, protože jeho otec se vrátil z vazby. Maty zůstává provizorně s Markem a Pavlou u Vladimíra.

Když Adam po návratu ze stáže zjistí, že se Veverka zamilovala do Davida, málem se s ním popere a jde se opít do baru u Čerta. Tam ho sbalí Monika a vezme ho k sobě na pokoj. Ukáže se ale, že jde pouze o kolegiální výpomoc, protože Adam nemá kde spát.

Od začátku roku 2009 průměrně sledovalo seriál Ordinace v růžové zahradě 2 ve věkové kategorii starších patnácti let 2 061000 diváků (share 50,12 %). Ve věkové kategorii 15-54 share představoval 55,37 %. Nejsilnější skupinu diváků, kteří sledují Ordinaci v růžové zahradě 2, představují ženy ve věkové kategorii 15-24 let, zde průměrný share  činí od začátku roku 2009 65,98 %.

Rekordní sledovanosti dosáhl díl odvysílaný 23.6.2009  ve věkové kategorii starších 15 let a to 2 499 000 diváků (share 62,58 %). Rekordní sledovanost tento díl zaznamenal i mezi diváky věkové kategorie 15-54 let, kdy share činil 66,43 %.


Zdroj: NOVA


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
až to je neuveriteľné
Obrázek uživatelky
profil
Přestává se mi líbit.K ordinaci I se to nedá přirovnat.Ale přesto mi to nedá a někdy se dívám.Když nic jiného,tak ve mě vzbuzuje zvědavost jak to bude dál a mám ráda herecké obsazení.
Obrázek uživatelky
profil
Koukáme se poctivě na každý díl.Občas už je to pěkně zamotaný,ale pohodičkaSmajlík.Jen tak dálSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles