Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ordinace v růžové zahradě 2 - vstupuje do 8. sezóny

Nikdy nekončící problémy...Petr Rychlý a Markéta Častvaj Plánková alias Čestmír a Magda Mázlovi: Čestmír sice na konci 7. sezóny zůstává přes intrikování Boba Švarce v nemocnici, to ale neznamená, že finanční problém rodiny Mázlů je vyřešen. Mázlovi budou i nadále muset zajistit příjmy dostatečně veliké na to, aby mohli splácet nevýhodný pozemek.

Ještě větším problémem se ale ukáže Jakubova přítelkyně Angelina, která se u Mázlů zabydlí doslova jako doma. A až se tahle povrchní slečna začne nudit, nenechají na sebe dlouho čekat problémy, které povedou až k rozkolu mezi Čestmírem a Jakubem. Obstojí soudržnost rodiny Mázlů i v této zkoušce?

Z města na venkov...
Zlata Adamovská
Běla Valšíková
Co ji čeká a nemine v seriálu Ordinace v růžové zahradě?

Zlata AdamovskáBěla se nečekaně stane majitelkou venkovské chalupy a bude muset řešit řadu problémů, s tím spojených. S rekonstrukcí chalupy jí kromě Jindřicha Valšíka bude pomáhat i Martin Jánský, který přijede do Kamenice za dcerou Erikou. Jánský s Bělou si ale příliš nepadnou do noty, a proto Běla nebude kvitovat s nadšením, až bude nejednou muset chalupu s Jánským sdílet. Příchod doktorky na vesnici navíc bude znamenat i řadu nových, leckdy překvapivých pacientských případů.

Rodinné štěstí – svatba a dítě...
Dana Morávková a Jan Čenský
Zdena Tichá a David Suchý
Co je čeká a nemine v seriálu Ordinace v růžové zahradě?

Zdena a David se stanou novými rodiči malého Toníka Rosického, David ale bude muset přistoupit na vyděračskou podmínku Marcely Rosické. Společné rodinné štěstí pak dostoupí vrcholu, když David požádá Zdenu o ruku a šťastná Zdena nedlouho po svatbě dokonce přijde do jiného stavu. Osudu už se ale bude zdát, že je to pro jednu rodinu příliš mnoho štěstí najednou, a postaví Zdenu se Suchým před dramatické rozhodování o budoucnosti Zdenina vytouženého dítěte.

Vážná nemoc upevnila velké přátelství...
Jan Šťastný, Martin Stránský a Jana Stryková
Dalibor Frynta, Ota Kovář a Kateřina Vránová
Co je čeká a nemine v seriálu Ordinace v růžové zahradě?

Dalibor se pustí do boje se zákeřným nepřítelem - rakovinou. Své zdravotní problémy si dlouho nebude ochoten v plné míře připustit, přesto se výrazně podepíší na jeho psychickém i fyzickém stavu. Fryntových potíží navíc nechutným způsobem zneužije ve svůj prospěch Bobo Švarc. Daliborovi v takových chvílích bude oporou jak obnovený vztah se sestřičkou Kateřinou, tak i znovu nalezené přátelství s Otou Kovářem. Stanou se trojicí nerozlučných přátel, které se jednoho dne snad podaří společně oslavit i Fryntovo vítězství nad nemocí.

Přece jen patří k sobě...
Michal Novotný a Ivana Jirešová
Lucie Nováková a Darek Vágner
Co je čeká a nemine v seriálu Ordinace v růžové zahradě?

Přes divoké peripetie Luciina milostného života v závěru 7. sezóny si Darek i Lucie přece jenom nakonec uvědomí, jak moc je to k sobě táhne. Potvrzení jejich vztahu bude velice nelibě nést Radim. Ten se Lucii pomstí nečekaným způsobem a málem ji připraví o její milovaný bar U Čerta. I když se Lucii s Darkem podaří Čerta zachránit, jejich problémům zdaleka nebude konec. Do hry totiž vstoupí ještě horší nepřítel - nekompromisní a bezcitný hejtman, který využije Matyho jako bílého koně pro ovládnutí Čerta.

Láska, která projde velkou zkouškou...
Radim Fiala a Sandra Nováková
Petr Hanák a Gábina Šímová
Co je čeká a nemine v seriálu Ordinace v růžové zahradě?

GábinaNejdramatičtější linka 8. sezóny odstartuje přestřelkou v noční nemocnici, během níž Hanák zastřelí neznámou ženu. Vzniklé situace ovšem beze zbytku využije Bobo Švarc a v rámci svého dosud nejodpudivějšího plánu nejenom pomůže Hanákovi za mříže, ale donutí i Gábinu k ponižujícímu podřízení se jeho vůli. Přestože se Hanák a Gábina milují, vrazí mezi ně Švarc svými temnými pikly klín podezřívavosti, který povede k postupné destrukci jejich vztahu. Láska Hanáka a Gábiny tak projde nejtěžší zkouškou, ve které si nikdo nebude dopředu jistý, zda v ní obstojí.

Protiklady, které se (ne)přitahují...
Bára Štěpánová a Vlastimil Zavřel
Babeta Trefná a Jindřich Valšík
Co je čeká a nemine v seriálu Ordinace v růžové zahradě?


Dvě protivy, které se ani trochu nepřitahují. Babeta a Jindřich přesto budou putovat 8. sezónou seriálu jako nerozlučná dvojice, prožívající společně nejrůznější dobrodružství, mezi nimiž nechybějí honba na duchy, prověřování Babetiných nápadníků, ale i pokus o likvidaci nepohodlné mrtvoly. A kdoví, třeba jejich příběh nakonec povede i k vzájemnému souladu... To se ale zatím zdá jako jen velice málo pravděpodobné!

Nesnadný život na vozíku...
Anna Kulovaná a Saša Rašilov
Erika Jánská a Šimon Žáček
Co je čeká a nemine v seriálu Ordinace v růžové zahradě?


Sbližování mladých lékařů pokračuje i po jejich prvním vánočním políbení, Šimon se navíc plný optimismu chystá na operaci, která by ho mohla opět postavit na nohy, a to doslova. Operace ale nedopadne podle Šimonových představ a Šimon se rozhodne, že nadále není vhodným partnerem pro Eriku, která dosud žila velice aktivním, akčním životem. Do hry se vloží i Šimonova bývalá manželka Blanka, která cíleně přispěje k odcizení mezi Šimonem a Erikou.

Kam až jeho podlost zajde?
Martin Zounar
Bobo Švarc
Co ho čeká a nemine v seriálu Ordinace v růžové zahradě?

Bude škodit, kde může. Více, lépe a rafinovaněji, protože 7. sezóna byla pouhým zahřívacím kolem jeho podlosti a zákeřnosti. Neblaze zasáhne jak do příběhu Dalibora Frynty, tak zejména do vztahu Hanáka a Gábiny. Svůj zlý majstrštyk si ale v rukávu schová pro závěr 8. sezóny, kdy se pokusí se svým bratrem hejtmanem vytunelovat Hofmanovi jeho nemocnici.

Nejsledovanější seriál současnosti
Ordinace v růžové zahradě 2
od 31. ledna 2012 každé úterý a čtvrtek od 20:00


Zdroj:NOVA
Zdroj, foto: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Moc se těším na večerSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dnes se těším, ráda sleduji, ale nevím, co ještě nového mohou vymyslet, uvidíme...
Obrázek uživatelky
profil
Sleduji od začátku, jsem zvědavá na další díly.
Obrázek uživatelky
profil
Na zítra se opravdu těším,ten seriál miluji.
Obrázek uživatelky
profil
Díky za info, musím si zajistit, abych měla zítra aspoň na chvilku, televizi jen a jen pro sebe! Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka