Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Otec s dcerou v Cestách domů

2. 03. 2012 | Cesty domů
Dcera Pavla Soukupa Patricie se potatila. Nejenže se vydala v tátových stopách a věnuje se herectví, ale dokonce si s Pavlem zahraje v seriálu Cesty domů. Jak jinak, než jeho dceru.

Otec Pavel Soukup s dcerou Patricií se tak před televizní kamerou potkají úplně poprvé. A rovnou v rolích otce a dcery. Sedmnáctiletá Patricie bude hrát o něco mladší – patnáctiletou dceru Pavlínku, o jejíž existenci seriálový otec Robert Vejnar neměl ani tušení. Život cynického policejního kapitána tak nejdřív obrátila vzhůru nohama hospodská Bety (Veronika Jeníková) a teď mu do něj za velmi dramatických okolností vtrhne ještě dcera.

Otec s dcerou v Cestách domůPatricie se do Cest domů nedostala díky žádné protekci. „Před časem jsem dělala konkurz na jinou postavu, ale nevybrali mě. Po delší době se mi ozvali s novou nabídkou a tentokrát to vyšlo,“ říká. Patricie studuje druhým rokem konzervatoř a už se sice objevila v epizodní roličce v seriálu Vyprávěj a účinkovala i v pořadech Kufr nebo Zlatíčka, ale role v Cestách domů je její první větší seriálovou příležitostí.

„V hereckém prostředí jsem vyrůstala. Už jako sedmiměsíční jsem dabovala řvoucí miminko v seriálu Pohotovost a průběžně se dabování věnuju pořád. Dabuje i moje mladší sestra – desetiletá Pamela. Rodiče mě od studia konzervatoře zrazovali, ale já si ho nakonec vydupala. O herectví kdysi uvažoval i náš starší brácha Pavel. V osmé třídě ho ale zaujala výtvarná výchova a teď se věnuje grafice, studuje na UMPRUM,“ říká Patricie. Geny zdědila šikovná dcera i po mamince – herečce Isabele, která vede baletní školičku.

Jaký byl první natáčecí den otce s dcerou? „Byla jsem nervózní z nového prostředí i lidí, které jsem neznala. A nervózní i z toho, abych něco nezkazila a tátovi neudělala ostudu. Byl to zvláštní pocit stát s ním před kamerou. Jsem zvyklá na divadlo a divadelní herectví je trochu jiné. Proto režisér chtěl, ať říkám repliky naprosto přirozeně a do tečky, ať nehraju,“ líčila Patricie.

„Taky jsem byl nervózní. Žádné rady jsem Patricii nedával, zkušenost si musí získat sama. Vím, že je v dobrých rukou, protože od Jirky Adamce dostane dobrou školu. Takže díky natáčení nasbírá zkušenosti, které by ve škole nezískala,“ říká Pavel Soukup.

Patricie Soukupová se v seriálu Cesty domů poprvé objeví v první polovině dubna.


Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !