Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 162. díl

11. 02. 2013 | Cesty domů
162. díl oblíbeného seriálu Cesty domů nese název Instinkt. Lídin nádor v hlavě bohužel není jen neškodný drobeček, ale metastáza mnohem vážnějšího nádoru. Jak Lída tuto informaci přijme? Dan pracuje v lékárně s Jirkou.

Bohužel ho tu pozná muž, jehož matku Dan před časem napadl. Jakou bude mít tento incident dohru? Petr překvapí Apolenu Holou, jak si večer v ordinaci falšuje recept na léky. Zarazí ji, nebo bude dělat, že nic neviděl? 

Cesty domů – 162. díl:


Cesty domů 162. dílVe 162. dílu seriálu Cesty domů se ukázalo se, že Lídin nádor v hlavě není jen neškodný drobeček. Bohužel jde o metastázu jiného a mnohem vážnějšího nádoru. Valérie Černá Lídu nabádá, aby se okamžitě začala léčit. Připraví pro ni cílenou chemoterapii, Lída se ale zdráhá. Ví, co ji čeká. Taky ji rozčiluje Rudolf, který na ni tlačí a chce na její léčbu dohlížet. Valérii je jasné, že Rudolfův přístup celé věci jen škodí. Co Rudolfovi poradí?

Zlata si nemůže pomoct, ale nedokáže sdílet Stázčin optimismus. To, že Jirka zaměstnal Dana v lékárně, neodsuzuje. Ale ona je v Danově přítomnosti stále ostražitá. Bojí se ho, ale před Jirkou se snaží svůj strach skrývat. Idylku v lékárně naruší nepříjemný incident. Pro léky si přijde muž, který v Danovi pozná útočníka, jenž napadl jeho matku. Dan se mu omlouvá, ale muž se stále dovolává spravedlnosti. Jakou bude mít celý incident dohru?

Vendy se ve 162. dílu seriálu Cesty domů vysílaném 11.2. 2013 Dana nebojí a ráda s ním tráví svůj čas. A Dan je šťastný, že mu alespoň někdo věří. Vendy má vícero důvodů proč se s Danem stýkat. On si s babičkou Stázkou prožil to, co ona teď zažívá s Lídou. Proto rozumí Vendinu strachu o Lídu. A Vendy Danovi zase dává sílu bojovat s minulostí. Dokážou si ti dva dát ještě něco navíc?

Honza se snaží být ve 162. dílu seriálu Cesty domů každou volnou chvilku s Bárou. Těší se na miminko, zároveň se o ni ale čím dál víc bojí. Vrah dvou manželek policistů je stále na svobodě a policie pořád nemá žádnu stopu. Vejnar si je jistý, že případy spolu nesouvisejí. Ale Honzovi instinkt napovídá pravý opak. Kdo z parťáků bude mít nakonec pravdu? A hlavně – kdy se ve vyšetřování pohnou z místa?

Apolena Holá se jen zdánlivě smířila se svým nechtěným těhotenstvím, což Petrovi dojde ve chvíli, kdy ji přistihne, jak si večer v ordinaci falšuje recept. Pochopí, co má v úmyslu, ale nebrání jí. Jenže Apolena situaci neodhadne a ocitne se v nebezpečí života. Podaří se Petrovi s Rudolfem Apolenu zachránit?

Sledujte 162. díl seriálu Cesty domů v pondělí 11.2. 2013
ve 20.15 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 162. díl:

Cesty domů 162. díl
Cesty domů 162. díl
Cesty domů 162. díl
Cesty domů 162. díl
Cesty domů 162. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !