Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice startuje jubilejní pátou sezónu

30. 08. 2009 | Ulice
Již toto pondělí, tedy 31. srpna 2009, odstartuje na obrazovkách TV Nova 5. jubilejní sezóna původního nekonečného seriálu Ulice.

I v 5. sezóně budou postavy seriálové Ulice prožívat dramatické i zcela obyčejné situace, plné humoru, napětí a emocí. Po strhujícím závěru minulé sezóny se diváci například dozvědí, jaké změny přineslo prožité drama rodině Farských, s jakou se vrátí Matěj Jordán (Jakub Štáfek) ze své dobrodružné cesty po Francii s rodinou Nekonečných nebo jak očekávané mateřství změní studentku Gábinu Pumrovou (Aneta Krejčíková). A samozřejmě ani v 5. sezóně nebudou chybět milostné peripetie ve všech věkových kategoriích.

Nová sezóna Ulice představí hvězdný „TýTý“ pár Hanu Maciuchovou a Rudolfa Hrušínského tak, jak je diváci ještě neviděli. Jejich velké štěstí bude plné humoru a nebude chybět ani nabídka k sňatku.

Ulice startuje jubilejní 5. sezónuUž v září se také znovu objeví ředitelka Hádková a dlouho na sebe nenechá čekat ani Vladimír Kukačka. „Celá 5. sezóna je od samého začátku plná dramatických, humorných a dojemných momentů,“ dodává Michal Reitler, producent seriálu.

Mezi staré známé se přistěhují i tváře nové. Diváci se mohou těšit na upřímného a energického Vojtu Kalicha (18) v podání Petra Buchty. Vojta odmala závodně lyžoval a žil v „akváriu“ budoucího profesionálního sportovce, ale kvůli zranění ho rodiče ze sportovního gymnázia přehlásili na gymnázium naše. Vojta se ale svého snu o kariéře profesionálního sportovce nehodlá vzdát, Matějovu třídu vnímá jako provizorium, přeci se nevzdá…

Dalším nováčkem v Ulici bude Naděžda Chroboková v roli Květuš Vavruškové. Bezdětná, neprovdaná, bohatá a sebevědomá pětapadesátnice Květuš , která své „impérium“ na výrobu psího jídla vystavěla z peněz po tatínkovi. Celý život čekala na prince na bílém koni, až zůstala sama. Teď to chce změnit, i když strach z toho, že případným zájemcům jde jenom o peníze, je větší a pochopitelnější.

Do Ulice také zavítá dcera třikrát rozvedené matky a otce neznámého Vanda Vaníčková (26), kterou hraje Markéta Zehrerová. Vanda se z ciziny, kde dělala modelku, vrátila do Prahy a živí se jako tanečnice po barech a diskotékách. Je velice atraktivní a přirozeně chytrá, ráda se baví a manipuluje chlapy prostřednictvím svého sex appealu. Pro kluky je rozhodně nebezpečná, protože se nechce a ani neumí dlouhodobě vázat.

Zdroj: TV Nova

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík taky se těším i na růžovku
Obrázek uživatelky
profil
Pravidelně to nesleduju, ale občas se podívám a fakt bych neřekla, že už startuje pátou sezonu. SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Na Ulici, se už moc těšíme. Jinač, máme rádi
všechny české seriály. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc amoc se všichni u nás doma těšíme,vždyť je to myslím nejoblíbenější seriál v čechách a na moravě!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles