Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice startuje jubilejní pátou sezónu

30. 08. 2009 | Ulice
Již toto pondělí, tedy 31. srpna 2009, odstartuje na obrazovkách TV Nova 5. jubilejní sezóna původního nekonečného seriálu Ulice.

I v 5. sezóně budou postavy seriálové Ulice prožívat dramatické i zcela obyčejné situace, plné humoru, napětí a emocí. Po strhujícím závěru minulé sezóny se diváci například dozvědí, jaké změny přineslo prožité drama rodině Farských, s jakou se vrátí Matěj Jordán (Jakub Štáfek) ze své dobrodružné cesty po Francii s rodinou Nekonečných nebo jak očekávané mateřství změní studentku Gábinu Pumrovou (Aneta Krejčíková). A samozřejmě ani v 5. sezóně nebudou chybět milostné peripetie ve všech věkových kategoriích.

Nová sezóna Ulice představí hvězdný „TýTý“ pár Hanu Maciuchovou a Rudolfa Hrušínského tak, jak je diváci ještě neviděli. Jejich velké štěstí bude plné humoru a nebude chybět ani nabídka k sňatku.

Ulice startuje jubilejní 5. sezónuUž v září se také znovu objeví ředitelka Hádková a dlouho na sebe nenechá čekat ani Vladimír Kukačka. „Celá 5. sezóna je od samého začátku plná dramatických, humorných a dojemných momentů,“ dodává Michal Reitler, producent seriálu.

Mezi staré známé se přistěhují i tváře nové. Diváci se mohou těšit na upřímného a energického Vojtu Kalicha (18) v podání Petra Buchty. Vojta odmala závodně lyžoval a žil v „akváriu“ budoucího profesionálního sportovce, ale kvůli zranění ho rodiče ze sportovního gymnázia přehlásili na gymnázium naše. Vojta se ale svého snu o kariéře profesionálního sportovce nehodlá vzdát, Matějovu třídu vnímá jako provizorium, přeci se nevzdá…

Dalším nováčkem v Ulici bude Naděžda Chroboková v roli Květuš Vavruškové. Bezdětná, neprovdaná, bohatá a sebevědomá pětapadesátnice Květuš , která své „impérium“ na výrobu psího jídla vystavěla z peněz po tatínkovi. Celý život čekala na prince na bílém koni, až zůstala sama. Teď to chce změnit, i když strach z toho, že případným zájemcům jde jenom o peníze, je větší a pochopitelnější.

Do Ulice také zavítá dcera třikrát rozvedené matky a otce neznámého Vanda Vaníčková (26), kterou hraje Markéta Zehrerová. Vanda se z ciziny, kde dělala modelku, vrátila do Prahy a živí se jako tanečnice po barech a diskotékách. Je velice atraktivní a přirozeně chytrá, ráda se baví a manipuluje chlapy prostřednictvím svého sex appealu. Pro kluky je rozhodně nebezpečná, protože se nechce a ani neumí dlouhodobě vázat.

Zdroj: TV Nova

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Už se takémoc těším,je to milé zpestření podvečera. Jsem v důchodu, takže se dívám každý den.
Obrázek uživatelky
profil
Tak to už se moc těším,sice nekoukám pravidelně-podle času,ale jinak supr seriálSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
že se Ulice vrací na obrazovky a těším se.
Obrázek uživatelky
profil
už se těším, ale uvítala bych kdyby to bylo kratší, ať netrávím tolik času u telky
Obrázek uživatelky
profil
Seriál je to možná pěkný, ale nedíváme se, protože bychom pak nedělali nic jiného než trávili volný čas u televize.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda