Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rodiče Simony z Ulice přijedou na předvánoční návštěvu

23. 12. 2009 | Ulice

Již 23. prosince 2009 přivítá nejsledovanější denní seriál TV Nova Ulice hned dvě nové postavy, a to rodiče kadeřnice Simony Pavlicové. Jak dopadne setkání Bláhových a Pepana, kterého si kvůli Simoně zahraje Richard Zajíček?


Matka Simony Olina Bláhová v podání herečky Jany Altmanové je velmi energická, čiperná a bystrá paní se smyslem pro humor, která  ve vztahu se svým manželem Františkem mívá vždy poslední slovo. Jejím drobným handicapem je, že nedoslýchá. Umí ale rychle odhadnout situaci a lidi „přečíst”. Jindřich Khain alias František Bláha si udržuje stále mladistvého ducha a vtip, chodí rád na pivo a rád si z Oliny občas utahuje. Má špatnou paměť, otázka ale je, zda s ní má opravdu problémy, nebo si pamatuje jen to, co se mu hodí. 


rodiceJejich vztah považuje Simona za naprosto ideální. Brali se ještě velmi mladí, nikdy neřešili věci jako nevěru, rozvod a podobně. Pokud se pohádají, tak je to jen na bázi škádlení a popichování. Oba se tolerují i se svými chybami. Veškerý volný čas tráví společně, aniž by se omrzeli nebo se spolu nudili. „Hlasitou“ povahu má Simona po otci, po matce je zase úzkostlivá a pečlivá.


V roli Oliny Bláhové se představí herečka Jana Altmanová, která po absolutoriu loutkářské katedry na DAMU působila na přelomu 60. a 70. let v angažmá loutkového divadla Hohensteiner Puppenspieler. Po svém návratu do tehdejšího Československa se stala členkou Divadla Spejbla a Hurvínka, později pak Ústředního loutkového divadla. Ve filmu dostala poprvé příležitost v první polovině 80. let. Diváci Janu Altmanovou mohou znát mimo jiné z filmu Vrchní prchni, Marta a já, Řád nebo Kameňák.


V roli Františka Bláhy se představí herec Jindřich Khain, který za svou divadelní kariéru prošel několik oblastních scén. Od poloviny 60. let účinkoval především v Libereckém kraji. Diváci ho mohli vidět například ve filmu Na Velké řece, Golet v údolí, Hanele.


 

Zdroj: NOVA


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Rodiče Simony z Ulice přijedou na předvánoční návštěvu:

Rodiče Simony z Ulice přijedou na předvánoční návštěvu
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !