Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice 2045. díl

30. 09. 2011 | Ulice
Eddie s Vojtou sice vyměnili zámek od vchodových dveří do domku, ale Hák se s touhle jejich protiakcí jen tak nesmíří. Když nezaberou výhrůžky, přejde do protiakce. Klukům se postará o takový zážitek, že je podobné legrácky na čas přejdou.

Hák se k domku vrátí se dvěma maníky z bezpečnostní agentury, kteří s Eddiem a Vojtou rozhodně nebudou jednat v rukavičkách… Co všechno se dnes v domku odehraje? Jak velkou nakládačku kluci schytají a s jakými následky? A co to udělá s Terezou a Matějem, až zjistí, co se stalo?
 

Míšin návrat domů

Ondřej se už nebude moci dočkat, až si přiveze Míšu domů. A den D nastane právě dnes. Míšu konečně propustí z nemocnice. Znamená to, že všechno zlé je už za ní? Opravdu je ze všeho venku? Ondřej nebude chtít v tak významný den nic ponechat náhodě. Naopak. Bude se snažit, aby všechno bylo perfektní – včetně rodinného přivítání Míši doma. Jenže z přehnané snahy s Bárou vyrobí docela nedýchatelnou atmosféru… Jak Míšin příjezd domů nakonec proběhne? Čím Jana Míšu ani trochu nepotěší? A jak Míša zvládne návrat do míst, která jí připomenou bolestivé chvíle?

Další Eliášův podraz na Libušku

Eliáš bude jen těžce vydýchávat své prohry. Stále se nebude chtít smířit s faktem, že by měl přijít o všechny své peníze, které investoval do nepovedeného kšeftu s tygřími mláďaty. Zato Libuška se bude radovat, a to hned dvojnásob. Jednak je jejich stěhování z Ulice v nedohlednu a jednak se chce Eliáš stát Boriskovým tátou i oficiálně zápisem do jeho rodného listu. Přitom nebude mít ani tušení, že Eliášův zájem o Boriska není tak zcela nezištný. Eliáš si chce prostě pojistit své další investice. Libuščino nadšení trochu ochladne, když zjistí, že Eliáš si zase prosadil svou bez jejího vědomí. Tentokrát vyžene nemocného syna nemilosrdně na trénink… Postaví se Libuška konečně Eliášovi, nebo ji už má zpracovanou stejně jako Borise? A jak dopadne dnešní setkání Eliáše s Theou?

Uvidíte dnes na Nově od 18,30 hodin.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nesleduji
zbytečná ztráta času
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles