Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice 2040. díl

23. 09. 2011 | Ulice
Simona bude ráno příjemně překvapená, když jí maminka naservíruje zdravou snídani přesně podle jejího gusta. Přitom nebude mít ani tušení, že ta už má zase něco za lubem a jen jede přesně podle svého plánu.
 
Tentokrát se rozhodla, že dceři obstará ženicha, aby už nebyla tak nešťastná. Proto taky konečně přistoupí na její zdravou a méně vydatnou stravu, po které bude vypadat k světu. Lehce si spočítá, že se tím i znásobí její šance na úspěch u mužů. Jen co Simča odejde do práce, paní Bláhová se pustí do svého oblíbeného vyvařování. Ne pro dceru, ale pro vzácnou návštěvu, kterou bude chtít dostat tam, kam potřebuje. Pro Pepana. Co Pepan na její plán řekne? Pomůže jí s jeho realizací? A co na něj řekne Simona, až jí to Pepan vyzvoní?

Kalinovy fotky

Láska kvete v každém věku. To nyní zjišťují i učitelští kolegové Mojmír Kalina a Boženka Puklická. Jenže s jejich povahami a obavami není jednouché city vyjevit. Pro profesora Kalinu to bude obzvlášť těžké, protože jeho vyvolená žije s někým tak příšerným, jako je Ota. To pak člověk musí být ve střehu dvojnásob. Zvláště když Ota využije každé jeho slabé chvilky ke kanadskému žertíku a rýpnutí si. Dnes například Mojmíra Kalinu překvapí fotkami, které by nejraději neviděl. Fotkami z jeho kalného ráno po bouřlivém večeru s Boženkou v Coolně... Jak Kalina problém s Otou vyřeší? A jak se si poradí se samotnou Boženkou a jejími naléhavými pracovními záležotostmi?
 

Vlastimilovy narozeniny

Nesmělost Mojmíra a Boženky dnes opět pobaví pana Peška, který má tohle období už dávno za sebou. S Amálkou si rozumí a nic spolu řešit nemusí. A tak dnes spolu oslaví i jeho narozeniny. Jaký dárek Vlastimil od Amálky dostane? A čím na oplátku překvapí on ji?
 

Franta shání peníze

Ema má v poslední době Franty plné zuby. V jednom kuse je na ni protivný a stále se jí posmívá. Anebo z ní tahá peníze, jako třeba dneska. I Anička bude žasnout, jaký jí z jejího Františka roste chuligán. K problémům s penězi se teď už asi přidaly i trable s kouřením. Se svými obavami se svěří Zuzaně, ale ta to nebude brát nijak tragicky. Podle ní nemá být Franta po kom vzorňák. Všichni dospělí v jeho okolí navíc buď kouří nebo kouřili. Samotný Franta zatím bude řešit, kde sehnat peníze na kino. Nikoho z jeho okolí by ve snu nenapadlo, co všechno kvůli tomu bude schopen udělat... Jak si Franta potřebný obnos na kino nakonec opatří? A co na to jeho blízcí?

Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !