8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Standa Běhounek ze skladu nově v Ulici

11. 05. 2010 | Ulice

11. května 2010 se v nejsledovanějším denním nekonečném seriálu TV Nova Ulice objeví nová postava skladníka Standy Běhounka v podání herce Mojmíra Maděriče. Jak bude Standa Běhounek vycházet se svou novou pracovní sílou Matějem Jordánem?

 

Praha 10. května 2010 – Matěj nastupuje do nového zaměstnání ve skladu, kde ho zaučuje starší kolega. Standa Běhounek je prostý starší chlap, velký samotář, který mluví jen o tom, co důvěrně zná, a jehož minulostí, současností i budoucností je sklad. Je zde svým pánem. Nemá rád nedochvilnost a lenost. Jeho denním mottem je: „Mluv, o čem chceš, ale hákuj!“ Práce ve skladu je fyzicky náročná, a tak je Standa rád, když mu přidělí kolegu, který to za něj odpracuje. Svému okolí často  neváhá přispět „cennou“ radou,  jelikož jsou ale jeho osobní zkušenosti trpké, ani jeho rady nezní příliš optimisticky. Uvidíme, jak bude se svým novým kolegou Matěj spokojený. 

 

 

V roli skladníka Standy Běhounka se divákům představí herec, bavič, hudebník (kontrabasista a kytarista) a moderátor Mojmír Maděrič, kterého znají například z filmů Lásky mezi kapkami deště, Mezi námi kluky, Pětka s hvězdičkou, O perlové panně, Kruh, Nemocný bílý slon, Ceremoniář. Zahrál si také v několika pohádkách, např. O chytrém šachovi, Kocourkov, O líné Pepině, Jak vyženit z pekla štěstí nebo Za humny je drak.

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ULici mám ráda a myslím že Matějovi to nepůjde něco bylo v ukázkách. Ale uvidíme Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles