Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ordinace v růžové zahradě - Do kamenické nemocnice míří nová posila!

Již zítra rozšíří oddělení plastické chirurgie Kamenické nemocnice nová lékařka. Diváci oblíbeného seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2 se mohou těšit na MUDr. Eriku Jánskou, kterou skvěle ztvární Anna Kulovaná..

Ve čtvrtek 20. října 2011 rozšíří řady lékařů v Kamenické nemocnici krásná mladá lékařka MUDr. Erika Jánská v podání herečky Anny Kulované. Na pohled křehká dívka  s duší dobrodruha s láskou k nebezpečí a cestování.

Erika poznala MUDr. Hanáka (Radim Fiala) na jedné z jeho posledních nebezpečných misí. Společně se vrátí do Kamenice a on jí poskytne azyl. Jak ale zareaguje Gábina, když najde Eriku a svého milovaného Petra společně v posteli? Co se s Petrem po návratu z mise bude dít? Nikdo mu nebude rozumět a jeho noční můry budou stále živější. Bude to právě Erika, která blízké Hanáka upozorní na jeho posttraumatický stres z hrůz, které si prožil na misi v Dárfúru. Co skutečně tam Petr prožil se diváci dozví již v zítřejším díle!

Anna Kulovaná, rodačka z Prahy vystudovala Vyšší odbornou hereckou školu. Nadevše miluje tanec,  který je pro ní vším, a thajské masáže. Diváci jí mohou tento rok vidět na divadelních prknech Divadla v Řeznické, ve hře Zlomatka nebo Divadle ABC v románu Gold za všechny prachy.

Diváci naleznou odvysílané díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 vždy na Voyo.cz a za malý poplatek mohou zhlédnout jeden díl seriálu ještě před televizní premiérou.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
souhlasím s tebou Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dívám, ale i hodně divím Smajlík - ten děj a zápletky už jsou někdy hodně přitažené za vlasy Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
násilím nastavovat. Také se nedívám, jen si přečtu článek na CHŽ ještě před vysíláním.SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles