8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ordinace v růžové zahradě 2 - 622. díl - Zastav čas

622. díl oblíbeného televizního seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 nese název „Zastav čas“ a sledovat jej můžete 14.1. 2016. Kateřina se na chalupě setkala s Otou Kovářem. Stráví spolu víkend, vzpomínají na Dalibora a na časy, kdy byli spolu. Oba je ale čeká návrat do reality.

Ota v 622. dílu seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 s datem 14.1. 2016 nastoupí do kamenické nemocnice a Kateřina se má stěhovat s Jirkou do Prahy. Heluš řekne Švarcovi, že bude tatínkem.

Ordinace v růžové zahradě 2 - 622. díl - Hrdina dneŠvarc je v šoku, ale v Helušině těhotenství vidí také cestu, jak obměkčit soud. V nemocnici se v 622. dílu seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 s datem 14.1. 2016 objeví recidivista Ivan Gurič. Má zranění, které nasvědčuje, že právě on mohl napadnout Simonu.

O seriálu Ordinace v růžové zahradě:


Nové příběhy nejsledovanějšího českého seriálu. Hrají Z. Adamovská, P. Rychlý, J. Čenský, D. Morávková, P. Kikinčuk, M. Zounar, B. Štěpánová, I. Jirešová, M. Novotný a další. Režie M. Pivoňková

Sledujte 622. díl seriálu Ordinace v růžové zahradě 2
vysílaný ve čtvrtek 14.1. 2016 od 20:20 na TV Nova


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Budu se dívat, i když je to nekonečné.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles