Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

O hercích a tvůrcích nového seriálu Vyprávěj

5. 09. 2009 | Seriál Vyprávěj
Karel Dvořák (Roman Vojtek) - Karel je zásadový muž, který není v jádru ani komunista, ani disident, ale snaží se žít normálním životem a chovat se slušně. To, že někdy dostane nálepku mladého revolucionáře a jindy normalizační šedi, je asi jeho osud.

Eva Dvořáková (Andrea Kerestešová) - Eva si splnila svůj životní sen. Ze zapadlé vesnice se dostala do velkoměsta a začala studovat. Neustále hledá nové možnosti, snaží se být řádnou manželkou, ale nespokojí se s klidným rodinným životem.

Jana Dvořáková (Veronika Freimanová) - Duše celé rodiny. Iniciátorka veškerého dění, která se kvůli upřímné snaze pomoci upíše Mefistovi, za což pak musí pykat.

O hercích a tvůrcích nového seriálu VyprávějJosef Dvořák (Svatopluk Skopal) - Chlapák, ale často jenom na oko. Všichni o něm vědí, že je to hodný člověk, který se občas rozčílí, ale naše rodina by bez něj nemohla fungovat.

Babička Běta (Nina Divíšková) - Takový malý generál celé rodiny, ale i moudrá duše, která každému ráda pomůže. Dalo by se říci, že je i svědomím rodiny. Vždy odkazuje ke klasickým hodnotám první republiky, čímž ostatní obvykle přivede do varu a občas i do maléru.

Věra Nedbalová (Veronika Žilková) - Věra si nese své trauma z dětství, které jí způsobila zejména autoritativní výchova její matky. Ta ovlivňuje její vztah k mužům a její schopnost začít žít normální život.

Radek Krása (Jiří Štěpnička) - Šaramantní člověk, který zapomněl, že svět má pravidla, podle kterých se musí hrát, i když doba je zrovna popřela…

Veronika Malá (Alžběta Stanková) - Nejlepší Evina kamarádka Veronika si všechno snaží usnadnit, což jí ve výsledku často komplikuje život. Většinou vybírá a taktizuje tak dlouho, až přebere.

Tonda Sova (Jaromír Nosek) - Karlův nejlepší kamarád ze školy Tonda je jako novodobý Don Quijote. Porušuje klasický trojúhelník, že člověk si něco jiného myslí, něco jiného říká a něco jiného dělá. A má s tím jako všichni jemu podobní jenom problémy.

Kamera: Martin Schinabek
Režie: Biser Arichtev
Hudba: David Solař
Titulní píseň seriálu vytvořil zpěvák a hudebník Michal Hrůza.


Čtěte také:
Pilotní díl nového seriálu Vyprávěj
Nový seriál Vyprávěj - poutavá sága s důrazem na příběh rodiny 



Zdroj: Česká televize

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
super ke koukání
Obrázek uživatelky
profil
sleduji a je superSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale nevidela jsem vsechny dily...snad se bude opakovat...predpokladam o letnich prazdninach ?????
Obrázek uživatelky
profil
já jsem první 2 díly neviděla,ale zjistila jsem že jsou ke shlednutí zdarma tak jsem si je dokouklaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
seriál sleduju a je super
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles