Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké plány mají na léto herci ze seriálu Ulice?

1. 05. 2011 | Ulice
Jaké plány máte na léto?

Adrian Jastraban
alias Bedřich Liška

Teď mě v blízké době čeká premiéra inscenace „Vejce“, na kterou se moc těším, a potom jestli pánbůh dá a produkce mě pustí, bych se chtěl podívat do Londýna, kde bych rád navštívil Shakespearovské divadlo a zhlédnul jedno představení. No a potom budu muset zase vydělávat penízky, abych mohl o prázdninách někam vypadnout.

Daniel Brown
alias Henry Rettig

V létě asi budu celou dobu v Praze kromě dvou týdnů. Pojedeme k moři jako každý rok. A když budu mít čas a nebudu mít tolik práce, tak se pojedu podívat za otcem do Kanady. Ve zbytku času budu psát, nemám dodělané nějaké divadelní hry a akademické texty.

Filip Rajmont
alias Otík Puklický

Chystám se v létě s „Věcí Makropulos“ do Itálie, a poté také pracovně v září do jižní Korey, to mi, co se týče cestování, bohatě stačí. Jinak budu léto trávit v Praze spíš pracovně, žádné dovolené neplánuji, maximálně výlet na chalupu.

Jaroslava Obermaierová
alias Vilma Nyklová

Od jara mě čeká velké stěhování, a protože nemám teď moc času, tak budu stěhovat asi i v létě. No bude to hrůza. Jinak žádné zajímavé pracovní nabídky nemám. Raději si léto nechávám bez práce, když to jde. I když bez práce nejsou koláče, samozřejmě. V létě je na venkově hezky, takže moje léto bude spíš o organizaci stěhování a rekreaci na venkově.

Lucie Benešová
alias Lucie Wolfová

Na léto zrovna teď plánujeme takovou dobrodružnou dovolenou, našli jsme si v zátoce v Chorvatsku, kde je tak 5-6 domů maximálně, domeček přímo u moře, kde budeme vlastně takřka na samotě, stranou od civilizace. Právě si ho pronajímáme a moc se na to těšíme. Co se týče nových pracovních nabídek, nemám je zatím na sto procent potvrzeny, tak o tom zatím nechci mluvit, abych to nezakřikla.

Petra Špalková
alias Blažena Konopásková

Jediné, co zatím vím určitě, je vánoční dárek, který jsme dostali společně s manželem. Je to týdenní zájezd do Řecka. A pak bych chtěla vzít svého dvouletého Lojzíka ještě k moři, takže se asi otočíme v Chorvatsku. Jinak budeme léto trávit na chalupě v Benátkách nad Jizerou a na Slapech na „hausbótu“. Na práci to zatím nevypadá, spíš na dvouměsíční odpočinek.

Václav Svoboda
alias Lumír Nykl

Nevím, to je zadlouho. Ale momentálně točím Ulici a věnuji se plně divadlu. Třináctého ledna jsme měli premiéru na Fidlovačce, hry Hotel mezi dvěma světy.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !