8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chirurgové VII (3) - Divní lidé

19. 12. 2011 | Chirurgové

Chirurgové VII (3)

Divní lidé
Doktor Perkins chce přeřadit Cristinu na nějakou nenáročnou práci, ale Derek se obává, že by ji to donutilo odejít. Prohlásí, že v takovém případě odejde i on. Dostane ji tedy na starost.   

V nemocnici se objeví dívka, která hledá Dereka. Ukáže se, že jde o jeho sestru Amy, která mu přivezla dárek – muže s nádorem na mozku. Když to Derek zjistí, není nadšený. Ukáže se, že Amy, která se mimochodem také věnuje neurochirurgii, muže jménem Todd poznala v letadle a myslí si, že má nádor hypofýzy. Derek nechá Cristinu, aby udělala vyšetření.

Meredith zatím pomáhá April na pohotovosti. Pacientka Gretchen má bolesti na hrudi. Při otázkách na zdravotní stav dojde i na těhotenství, které ale Gretchen i její nastávající Danny vyloučí, protože Gretchen je panna. Při zákroku lékaři najdou v Gretchenině průdušnici kondom. Přítel se rozzuří, že ho podváděla, a odejde. Později se ukáže, že to byl nevinný žert při loučení se svobodou, kdy ji kamarádky učily orální sex s banánem a ona kondom vdechla.

Baileyová s Averym a Lexie přijmou pacienta Jerryho, který se v minulosti nakazil virem. V jeho  případě jde o velice agresivní vir, jenž způsobuje po celém těle velké výrůstky. Jedinou šancí je operace, při níž všechny odstraní a na jejich místě použijí kožní štěpy. Jerry je proti, protože mu výrůstky pravděpodobně znovu narostou. Jeho žena Tess však prohlásí, že pokud na operaci nepůjde, opustí ho.

Amy nechápe, proč ji bratr nechce u operace Todda. Derek vysvětlí Meredith, že sestře nedůvěřuje, protože mu kradla recepty, aby se dostala k drogám.

Při operaci Jerryho dojde ke komplikacím a je nutné provést urgentní zákrok. Cristina ho ale není schopná. Amy ji bleskově zastoupí. Operace nedopadne podle představ, protože Jerry nemá dost normální zdravé kůže, aby z ní mohli udělat štěpy…


Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !