8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Charismatický profesor psychologie Jan Kostka

17. 05. 2010 | Ulice

Již zítra, tedy v úterý 18. května 2010, se v nejoblíbenějším denním nekonečném seriálu TV Nova Ulice objeví nová postava charismatického profesora psychologie Jana Kostky, v podání herce Luboše Veselého.

Charismatický, vzdělaný profesor psychologie Jan Kostka se za svůj život  zvládl už třikrát rozvést. Kvůli třetí ženě, která byla jeho pacientkou, musel z etických důvodů svou praxi ukončit. Začal tedy psychologii vyučovat. Jan se řídí krédem: „Nebudu sebe a svoji manželku ponižovat lží a nevěrou.“ Což znamená, že pokaždé, když se zamiluje, s dosavadní manželkou se rozvede. S každou z bývalých manželek má jedno dítě a se všemi naprosto vynikající vztah. Ve svých partnerkách vytváří pocit jistoty, obdivují ho, má pro ně velké kouzlo, které ale ostatní nemusí na první pohled vidět. Jak zapůsobí na obyvatele Ulice? Bude Olda Farský obdivovat, jak to Jan umí se ženami? A jak dlouho mu obdiv vydrží?

 

V roli Jana Kostky se představí herec Luboš Veselý, pocházející z Chomutova, který působil v divadlech na Kladně, v Brně a od roku 2006 také v Praze. Diváci ho mohou znát například z filmu Skalpel prosím, Antonyho šance, Sametoví vrazi nebo Hlídač č. 47. Účinkuje mimo jiné v divadelních představeních Měsíc na vsi, Heda Gabletová či Peníze od Hitlera.

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Charismatický profesor psychologie Jan Kostka:

Charismatický profesor psychologie Jan Kostka
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !