Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové postavy seriálu Cesty domů

23. 08. 2011 | Cesty domů

Barbora Vítková

Jsme silné jako lvice.
 
Sestra Sylvy a matka Dorotky. Nadaná kuchařka. Otevřela si luxusní restauraci, ale dostala se do dluhů a v restauraci „provařila“ dědictví. Po úplném vyčerpání organismu skončila na klinice, Sylva na intru a Dorotka v děcáku. Teď se Bára vrací, aby se znovu postavila na nohy a postarala se o holky. Stále touží po splnění svého snu, že jednou bude provozovat nádhernou restauraci. Doufá, že Sylvě splatí svůj dluh. Věří, že potká chlapa do nepohody.

Barboru Vítkovou hraje Tereza Kostková


Tereza Kostková se narodila v roce 1976 v Praze do herecké rodiny. Jejím otcem je Petr Kostka a matka Carmen Mayerová. Vystudovala Vyšší odbornou školu hereckou v Michli, obor herečka/moderátorka. Na divadelních prknech bylo a je možné ji vidět v Městském divadle v Liberci, Západočeském divadle Cheb, Divadle pod Palmovkou, kde dnes už jen hostuje, a také v pražské Viole. V televizi se objevila v seriálech Pojišťovna štěstí, Bazén, Proč bychom se netopili, Ordinace v růžové zahradě a ve filmech 10 způsobů lásky a Rodinka. Moderovala také řadu televizních pořadů jako Clever, Galavečer TýTý, Hvězda mého srdce, Stardance a Duety.

Sylva Vítková

Mohla bych být jako ostatní. Nebýt Báry...

Sestra Báry Vítkové, teta Dorotky. Talentovaná pianistka, studentka gymnázia. A trochu složitá povaha. Sestře vyčítá nehodu, ze které si Sylva odnesla trvalý následek. Nechce jí odpustit, že svým podnikáním přišla o rodinnou vilu i s pianem po dávno zesnulých rodičích. Dost na tom, že musí Báru poslouchat! A to ještě neví, že se obě zamilují do stejného muže…

Sylvu Vítkovou hraje Vladana Drvotová

    Vladana Drvotová je teprve sedmnáctiletá talentovaná studentka gymnázia. Přestože své herecké zkušenosti teprve sbírá – je členkou divadelního souboru Ty-já-tr –, režiséra Jiřího Adamce zaujala natolik, že ji do role Sylvy obsadil. Cesty domů jsou tedy jejím televizním debutem.


Kryštof Sluka

Zabij, nebo budeš zabit. Ale já bych neublížil ani kuřeti.

Starší bratr Terezy Slukové. Propuštěný kriminálník. Před pěti lety s kumpány přepadl bezpečnostní agenturu a Tereza jako začínající policistka ho osobně zatkla. Kryštof dostal osm let, po čtyřech ho pustili. Rodina na Terezu zanevřela. Kryštof dobře ví, že právě on je klíčem k tomu, aby ji rodina přijala zpět. Tváří se, že Tereze odpustil a ve vězení se napravil. Má mu Tereza uvěřit?

Kryštofa Sluku hraje Rostislav Novák ml.

Je potomkem 8. generace jednoho z nejstarších českých loutkářských rodů - Kopeckých. Hraje v divadle Archa, kde baví diváky v "one man show". Účinkuje také v Národním divadle či v Městských divadlech pražských. Uznání získal zejména jako spolutvůrce projektu La Putyka, kterou uvádí divadlo La Fabrika v Praze. Za autorství a koncepci této inscenace byl v loňských Cenách Sazky a Divadelních novin oceněn v kategorii Alternativní divadlo. Již dříve byl nominován na Talent roku Cen Alfréda Radoka za inscenaci 8 – polib prdel kosům, kterou vytvořil se SKUTRem. Účinkuje také v inscenaci souboru DOT 504 Hidden Landscapes. Televizní diváci si ho oblíbili jako jednoho z protagonistů v seriálu Bazén a v seriálu Velmi křehké vztahy ztvárnil postavu svérázného Moraváka Olina Líbala.

Lenka Sluková, rozená Pokorná

První manžel, nebo první láska? Nevím, který je ten pravý…

Žena Kryštofa Sluky. Učitelka ve školce. Sotva se zamilovala a provdala, manžela jí zavřeli do vězení. Čekala na něj, ale čím dál víc pochybovala o svém citu. A když po letech potká svou první lásku – Šimona Kosíka, zdá se, že má jasno. Opravdu platí, že stará láska nerezaví?   


Lenku Slukovou hraje Michaela Maurerová


Rodačka z Havířova, narodila se v roce 1979. Ve filmu se objevila již v raném dětství. Byl to film Poslední motýl od režiséra Karla Kachyni. Natáčení ji začalo bavit natolik, že hned věděla, čím se chce stát. Po úspěšném vystudování gymnázia se přihlásila na DAMU, kam ji hned napoprvé přijali. Michaela byla velmi průbojná a hodně vyhledávala společnost, kde se cítila nejlépe. Začala se věnovat moderování magazínu pro teenagery Letadlo v ČT a hudebních hitparád v TV Prima a na TV Óčko. Po ukončení DAMU se angažovala v Městských divadlech pražských. Hostovala také v divadle Bez zábradlí a v Divadle na Vinohradech. K vidění byla též ve filmech - Elixír a Halíbela, Experti a inscenacích, např. PF 77, Lakomec, Cesta do Vídně a zpět.



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nové postavy seriálu Cesty domů:

Nové postavy seriálu Cesty domů
Nové postavy seriálu Cesty domů
Nové postavy seriálu Cesty domů
Nové postavy seriálu Cesty domů
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !