Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 131. díl - Zas jeden rok je tentam

12. 06. 2012 | Cesty domů

Pokud sledujete seriál Cesty domů, víte, že dramatické osudy jeho hlavních hrdinů v těchto dílech vrcholí. Poslední obraz, který uvidíte ve 131. díle 13. června, se točil na zahradě u vily Bernátových.
Točila se oslava Rudolfových narozenin. A protože se na obloze honila pořádná mračna, všichni se modlili, aby se obraz stihl dodělat, než začne lít jako z konve.

Na oslavu přišla i Bára s Dorotkou a z Anglie přiletěli dokonce i Helča s Martinem a Šimonem. Takže radost měl nejen Rudolf, ale i Petr Kosík. Než se začalo točit naostro, se svými kolegy herci si na place povídal i Martin Kraus, tedy Dan Pánek. Když bylo všechno připravené a čekalo se jen na slovo „akce“, režisér Jaromír Polišenský si všiml nežádoucí osoby před kamerou. „Martine, co tam děláš? Zmiz, ty jsi teď zavřenej,“ volal na něj. A tak se Martin se smíchem přesunul na druhou stranu kamery a sledoval své kolegy společně se štábem.

Cesty domůProtože se ten den na place sešlo hodně lidí, bylo trošku náročnější všechny zkoordinovat. Jednou vyšel Rudolf moc brzo, jindy Šimon zakrýval Helču s Martinem, potřetí někdo řekl špatně text. A tak Rudolf Bernát, tedy Alois Švehlík, vycházel z domu na zahradu a stále dokola opakoval: „Rok co rok zakazuju slavit moje narozeniny – a vy mě rok co rok vypečete. A já jsem nakonec vždycky tak rád...“ Když to malá Tonička, která hraje docentovu vnučku Agátku, slyšela poosmé, přestalo ji to bavit a rozplakala se. Její seriálová maminka Kači (Kamila Špráchalová) i její vlastní maminka Šárka se malou snažily utišit, ale marně. Holčička už prostě odmítala spolupracovat. Maminka ji proto odnesla pryč a režisér musel improvizovat. „Kamilo, budeme hrát, že malá spinká v kočárku. Takže ho měj prosím otočený tak, aby do něj z kamerového jeřábu nebylo vidět,“ domlouval se s herečkou. 


Ale štěstí i počasí nakonec stálo při štábu a obraz byl konečně hotový. A herci si mohli zavzpomínat na to, jak prožívají konce natáčení.
„Dnešek a natáčení tohoto posledního a slavnostního obrazu beru tak trochu jako loučení. Přece jen jsem v seriálu už dva roky a našla jsem tu spoustu přátel jak mezi herci, tak ve štábu, se kterými bych ráda zašla na pivo,“ říkala Petra Horváthová. „My v rodině taky děláme velké oslavy narozenin, ale ne zahradní, protože nikdo z nás nemá zahradu,“ smála se Tereza Kostková, která s sebou vzala na exteriér i svého syna Toníka. Ten už se dávno skamarádil se seriálovými dětmi Ivanem, Jonášem a Dorotkou. „Je to slavnostní a poslední obraz, ale beru ho jako každý jiný. Možná proto, že hned zítra roztáčíme další obrazy do nové série, která se bude vysílat v září, takže pro mě konkrétně dnešek není tak konečný, jako se může jevit divákům. Já dnešní den spíš vnímám tak, že zase jeden rok je tentam,“ popisovala Tereza. Kostková.

Jak dopadne oslava Rudolfových narozenin? A odjede nakonec docent do Anglie, nebo zůstane doma? To uvidíte ve středu 13. června. Na koho se můžete těšit v září, si musíte ještě nějaký čas počkat.


 Zdroj, foto: Prima Family

Hanka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 131. díl - Zas jeden rok je tentam:

Cesty domů - 131. díl - Zas jeden rok je tentam
Cesty domů - 131. díl - Zas jeden rok je tentam
Cesty domů - 131. díl - Zas jeden rok je tentam
Cesty domů - 131. díl - Zas jeden rok je tentam
Cesty domů - 131. díl - Zas jeden rok je tentam
Cesty domů - 131. díl - Zas jeden rok je tentam
Cesty domů - 131. díl - Zas jeden rok je tentam
Cesty domů - 131. díl - Zas jeden rok je tentam
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !