8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Alexej Pyško plukovníkem v seriálu Cesty domů

10. 01. 2014 | Cesty domů
V osmé řadě seriálu FTV Prima Cesty domů dostanou poměrně velký prostor dva muži. Jednoho  -  plukovníka Mladého, kterého hraje Alexej Pyško, už pravidelní diváci znají. Druhým – mafiánem Závišem, se stane Ivan Jiřík.

Plukovník Karel Mladý (Alexej Pyško) není vyloženě kladná postava. Objeví se čas od času na policii, aby vyšetřil nějaké pochybení kolegů z kriminálky.  Ti ho proto nemají moc rádi. Teď se s ním budeme setkávat častěji, proto se dozvíme něco víc o jeho povaze i zálibách. Řekli byste například, že jeho koníčkem je meteorologie? 

Alexej Pyško plukovníkem v seriálu Cesty domůPřesto, že Mladý kdysi zažil velkou tragédii, když mu byla zavražděna manželka, nezatrpkl na život. Zjistíme, že je milovník vína a že mu ani ženy nejsou lhostejné. A také to, že není zas až tak negativní. Alexej Pyško hraje v seriálu Cesty domů od 49. dílu.

Svůj první natáčecí den si nepamatuju, je to už dlouho. Pamatuju si ale jeden z těch nedávných. Vždycky jsem přijel do ateliéru a natočil, jeden dva obrazy. Teď mě ale čekalo obrazů jedenáct. Měl jsem z toho dne obavy, ale zvládl jsem to,“ vysvětloval herec Alexej Pyško.

Ivan Jiřík dostane v seriálu Cesty domů více prostoru

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Alexej Pyško plukovníkem v seriálu Cesty domů:

Alexej Pyško plukovníkem v seriálu Cesty domů
Alexej Pyško plukovníkem v seriálu Cesty domů
Alexej Pyško plukovníkem v seriálu Cesty domů
Alexej Pyško plukovníkem v seriálu Cesty domů
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !