Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 30. díl - Nepodceňovat

21. 02. 2011 | Cesty domů
Hlaváček jde po krku radnímu Ctiborovi podezřelému z korupce. Jeho případ přidělí na starost Míle a jejím lidem. Co to pro ni bude znamenat? Vilu Bernátů hlídá policie. Honza nepřipustí, aby se Soně a klukům něco stalo. Proto s nimi tráví víc času. Jak na to bude reagovat Monika? Šimon se vyhýbá nejen myšlenkám na svatbu, ale i Helče. Naopak ho čím dál víc zajímá Vendy, která má úplně jiné starosti. Co se stane, až ji zase začne uhánět Vencl?  Kde jsou ty časy, kdy se Lída hroutila a nedovedla si svůj život představit bez Rudolfa. Teď má svého Karla Navrátila, který je k ní pozorný, příjemný a je s ním legrace. A to ještě netuší, k čemu Karel vyhecoval Rudolfa.

Sledujte třicátý díl seriálu Cesty domů v pondělí 21. února ve 20.00 na Primě.
Míla má plnou hlavu starostí. Hlaváček jde po krku radnímu Ctiborovi prima-cesty-domu-30-dil-navratilpodezřelému z korupce. A případ přidělí na starost právě Míle a jejím lidem. Majorka moc dobře ví, že na téhle kauze si buď může udělat jméno jako schopná policajtka a vyšvihnout se ještě výš, nebo si vylámat zuby. A Míla rozhodně nechce klesnout na pozici někoho, kdo uděluje pokuty za špatné parkování. Proto se do případu pořádně zakousne.

U Bernátů je živo. Vila je pod dohledem policie. Honza nepřipustí, aby se Soně a klukům něco stalo, proto se v hlídání střídá se svými kolegy. A vlastně mu to zas tak moc nevadí, alespoň se může víc vidět se syny. Otázka je, co na jeho časté návštěvy u Bernátů řekne Monika. Zatímco Honzova služba ve vile má své opodstatnění, přítomnost Klecánka je trochu sporná. Koho mladý policajt svou horlivostí vyděsí a kdo nakonec potřebuje bodyguarda?

Kriminálka se snaží vyšetřit, kdo stojí za explozí Romanova auta. Roman ale o pozornost policie nestojí a vůbec nespolupracuje. Chce útočníka vypátrat sám a moc dobře ví, jak na to. Zmáčkne radního Ctibora a ten Romanovi prozradí, který developer je jeho největším konkurentem a zároveň člověkem, kterému Roman stojí v cestě. Roman je hodně překvapený, když zjistí, že je to žena.

Kde jsou ty časy, kdy se Lída hroutila a nedovedla si představit svůj život bez Rudolfa. Teď je všechno jinak. Lída se čím dál víc sbližuje s Karlem Navrátilem, který je k ní pozorný, příjemný a je s ním legrace. A nejlepší ze všeho je, že díky němu začal Rudolf žárlit. I když by to za nic na světě nepřiznal. To ovšem Lída netuší, k čemu Karel vyhecoval Rudolfa a proč se oba pánové sejdou ráno v lese.

Šimon se vyhýbá nejen myšlenkám na svatbu, ale i samotné Helče. Které začíná docházet, že Šimon má do natěšeného ženicha opravdu daleko. Naopak ho čím dál víc zajímá Vendy. Je jeden z mála lidí, kteří vědí, že je Vendy těhotná. Co se zatím nedovtípila její rodina, bohužel dojde také Venclovi. Co se stane, až Vencl opět začne Vendy nahánět? A až se v hospodě sejdou tři Vendini nápadníci?

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 30. díl - Nepodceňovat:

Cesty domů - 30. díl - Nepodceňovat
Cesty domů - 30. díl - Nepodceňovat
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles