Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Herečka Zlata Adamovská navštívila malé pacienty

26. 03. 2010 | Úspěšní lidé

Pediatrička Běla Valšíková, kterou v nejoblíbenějším seriálu současnosti Ordinace v růžové zahradě 2 představuje herečka Zlata Adamovská, navštívila dětská oddělení Fakultní nemocnice Motol. Zavítala na kliniku hematologie a onkologie a také neurologie. Její návštěva byla vítaným rozptýlením nejen pro pacienty oddělení a jejich rodiče, ale i pro zdravotnický personál.


Herečka Zlata Adamovská alias pediatrička Běla Valšíková svou návštěvou dětského oddělení kliniky hematologie a onkologie velmi potěšila pacienty, jejich rodiče a také zdravotnický personál. Protože osazenstvo oddělení patří mezi pravidelné diváky seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, mluvilo se také mimo jiné o natáčení populárního seriálu. Na oddělení dětské neurologie si navíc Zlata Adamovská s malými pacienty a přítomnými zdravotními klauny dokonce zazpívala.


zlataSpolečně strávené odpoledne bylo pro pacienty milým zpestřením pobytu v nemocničním prostředí. „Měla jsem radost, že moje návštěva dětských pacientů v Motolské nemocnici potěšila i samotné děti. Pro mne byla velmi inspirativní. Přístup personálu, lékařů i zdravotních sester k malým pacientům byl velmi laskavý a přesto profesionální, pro mne pak velmi inspirativní pro moji roli pediatričky Valšíkové v Ordinaci. Jako máma dvou dětí vím, jaké to je, když mají nějaké zdravotní problémy. Držím palce všem dětem, které tráví čas v nemocnici, aby se co nejdřív uzdravily, a doufám, že jsem jim ten pobyt trochu zpříjemnila,"  dodává Zlata Adamovská.


Foto: TV Nova
Zdroj: NOVA

 

Zdeničkaa
ChytráŽena.cz 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tu mám ráda ,je velice dobrá herečka
Obrázek uživatelky
profil
Kdo jsou úspěšní idé? Ti, kteří něco dokázali, nebo ti, jichž jsou lné noviny, zejména bulváru? To, že je někdo mediálně známý se nedá automaticky rovnat, že je úspěšný.
Obrázek uživatelky
profil
Zlata hrála v Sanitce a myslím teď v nějakém hloupém seriálu o nemocnici, ale na ten se nedívám, nesnáším ty nekočné a o ničem.
Obrázek uživatelky
profil
Malé děti jsou vděčné za každou maičkost, paní Adamovskou to nic nestojí a slávy je kolem ní plno, vždyť je "celebrita"! Kdo si všimne obyčejných lidí, kteří opravdu pro ty děti něco dělají?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles