8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Začalo natáčení nového seriálu Než se táta vrátí

8. 07. 2008 | Televizní tipy
Dnes 1. července po 10. hodině začal režisér Karel Janák ve Vinařicích (nedaleko středočeských Koněprus) natáčet dlouho připravovaný seriál s názvem Než se táta vrátí.

Dramaturgyně seriálu Barbara Johnsonová sedmidílný seriál charakterizuje slovy: „Je to dobrodružný seriál pro celou rodinu. Přestože seriálové příběhy se odehrávají ve středověku, nejde o nějaký ryze historický seriál. Jeho hrdinové mluví moderním jazykem a myslí jako dnešní děti. Jen okolnosti, kterým musí čelit, se od těch současných podstatně liší."

Seriál Než se táta vrátí začíná ve chvíli, kdy Martin z Vamberka (David Prachař) musí na rozkaz krále odejet do války bojovat proti Saracénům a ochranou tvrze pověří svého nejstaršího syna Petra. Ten se (nikoli bezdůvodně) netěší moc velké popularitě u svých sourozenců, kteří mu jeho novou roli rozhodně nemíní ulehčit. Nikdo z nich ale netuší, že si na jejich panství dělá zálusk zlotřilý soused (Pavel Kříž), který se neštítí ničeho, jen aby dosáhl svého. Kolem tvrze se brzy začnou dít podezřelé věci a děti musí rychle zapomenout na rozmíšky a čelit hrozícímu nebezpečí. Co se z počátku zdá jednoduché, se postupně změní v boj na život a na smrt.

Než se  táta vrátíSeriál Než se táta vrátí je plný zbrojnošů, loupežníků, statečných rytířů i podlých padouchů. Děj seriálu je plný překvapivých zvratů a intrik, nechybí napínavé honičky a souboje. A samozřejmě také láska, která poznamená život nejedné hlavní postavy….

„Ještě můžeme prozradit, že se diváci budou o své hrdiny bát až do poslední chvíle. Jejich příběhy ale i hodně pobaví, protože Karel Janák je vypráví s nadsázkou a smyslem pro situační komiku. Seriál podobného typu vzniká v České televizi poprvé a je určen všem bez rozdílu věku, kdo mají rádi dobrodružství, romantiku a humor a to nejlépe vše dohromady," dodává dramaturgyně seriálu Než se táta vrátí Barbara Johnsonová.

Sedmidílný seriál Než se táta vrátí vzniká v Centru tvorby pro děti a mládež a ve vysílání by se měl objevit v druhé polovině roku 2009.

V rolích Martina z Vamberka a Albrechta z Krvenos diváci uvidí Davida Prachaře a Pavla Kříže, děti sourozence hrají: Petra Danny Messáros, Terezu Ivana Korolová, Kateřinu Andrea Žádníková, Vítka Jan Komínek a Michala Štěpán Krtička, Janu představuje Tereza Voříšková a loupežníky Matěj Hádek, Martin Písařík a Michal Beran.

Při úplnost ještě připomeňme, že Karel Janák právě ve spolupráci s Českou televizí natočil své dnes už legendární Snowboarďáky.



Zdroj: Česká televize

ZUZI
Chytrá Žena.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Těším se na seriál - Než se táta vrátí, protože, už to není, jako dříve, kdy dávali v televizi krásné pořady pro děti i dospělé.Přeji hodně úspěchů k novému filmu.
Obrázek uživatelky
profil
Už teď se těším. Sice to je určeno hlavně pro děti, klidně se ale budu koukat. Seriály a filmy, co dávají teď v televizi nejsou na koukání a tak většinou po zprávách televizi vypínáme.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles