8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen: Proměna kuchyně po 33 letech

31. 01. 2010 | Televizní tipy

Jak to vypadá, když se někdo pustí do rekonstrukce více než třicet let staré kuchyně? Tentokrát se můžete těšit na práci designérů Jana Ranného a Anny Lacové. Do proměny se zapojí nejen majitelé bytu, ale také Libor Šula, kadeřník a hvězda pořadu Nahá jsi krásná.


Paní Šimůnkovou přihlásila do pořadu její dcera Soňa. Nejen ta si totiž myslí, že maminčina kuchyň sice byla šik, ale před třiceti lety. S úsměvem dodává, že interiér slaví Kristova léta, tedy 33 roků. I když už je paní Šimůnková v důchodu, tráví čas aktivně – miluje turistiku, společenské tance, ale i internet. Stav polorozpadlé kuchyně ji až tak netrápil. Přesto přiznává „jisté nedostatky“: třikrát přešroubované panty, nedovírající se dvířka či utrženou úchytku u lednice.


kuchynePřes přirozenou skromnost paní Šimůnková dodává, že by si dovedla představit modernější a odlehčenější interiér. Moc by si však také přála zachovat starožitné prvky, jako jsou třeba mlýnek, hodiny či váha. Designéři tedy ukážou, jak lze vkusně skloubit moderní a starožitné vybavení. Do proměny se kromě rodiny paní Šimůnkové zapojí také speciální host, známý kadeřník Libor Šula.


V dalším díle pořadu Jak se staví sen se diváci opět naučí spoustu tipů a triků, jak si zařídit prvotřídní bydlení za pár korun.


Již v pondělí 1. února od 21.10 na Primě!

 

Zdroj: Prima


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen: Proměna kuchyně po 33 letech:

Jak se staví sen: Proměna kuchyně po 33 letech
Jak se staví sen: Proměna kuchyně po 33 letech
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já takySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
TAKY BYCH POTŘEBOVALA NOVOUSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles