Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice 2036. díl

19. 09. 2011 | Ulice
Rodina Krausova si bude hodně slibovat od Míšiny návštěvy psychologa. Přinejmenším zmírnění pekla, které teď všichni vedle uzavřené emo Míši zažívají. Samotná Míša to začíná projíždět na všech frontách.

Ve škole Míša nadobro přeruší kontakty s redakční radou, jež stále nebude spokojená s jejími obrázky na titulní stránku nového čísla studentského časopisu. Jediný, kdo to s ní nevzdá, bude Miki, který ještě naposledy zabojuje, aby ostatní Míšu definitivně nevyšachovali ze hry. Kromě Alexe tak Miki bude jediným člověkem, před kterým Míša odloží svoji masku. Dokonce se dá znovu s radostí do kreslení. Jenže když pak Mikimu hotový obrázek přinese, stane se něco, co odstartuje jeden z nejhorších dnů a týdnů v životě všech Míšiných blízkých… Co všechno se stane od onoho nešťastného okamžiku, kdy Míša vejde k Seidlovým, až po dramatický závěr dne? Dalo se něčemu z toho předejít?
 

Lumír žárlí na Světlanu

Lumír se Světlanou to ve volném manželství dopracovali tak daleko, že vstřícná Světlana hlásí manželovi uvolnění bytu, aby si mohl zaskotačit s Pavlou. S nastalým režimem bude ale spokojená jen Světlana. Lumír se bude naopak užírat žárlivostí. V hlavě mu nepřestane vrtat znepokojivá otázka, s kým se jeho žena asi schází a co můžou znamenat její slova, že má svůj program. Jak se budou dívat na Lumírovu starost o Světlanu Pavla s Millerem? A kam vlastně Světlana tak tajemně vyrazí?
 

Terezino další peklo

Tereza se sice opět začala scházet s Peterkou, ve skutečnosti by ovšem dala všechno za návrat k Vojtovi. Ten momentálně prožívá hodně smolné období. Stále se bude užírat kvůli tomu, že z něj Peterka udělal paroháče, a on tak vlastně přišel o Terezu. Navíc mu dojde, že už prošvihl skoro všechny zkoušky a zápočty ve škole. A aby toho nebylo málo, z domku, kde nalezl azyl, dostal Eddie výpověď.

K vyřešení problémů ve škole Vojtu dnes nakonec přiměje Eddie, který ho už zná natolik, že ví, co na něj zabírá. Vojta díky tomu zjistí, že Tereza zase jednala za něj za jeho zády, což ho okamžitě vytočí. Ale jen co vychladne, vypraví se za ní dokonce i s kytkou. Bohužel si nevybere ten nejpříhodnější okamžik, protože Tereza bude mít právě pánskou návštěvu. Co všechno se ve studentském bytě semele? Jak Tereza na Vojtovu návštěvu zareaguje? Mají ti dva ještě šanci na udobření?

Uvidíte 19. září od 18,30 hodin na Nově!


Zdroj: NOVA


Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !