Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 67. díl - Popelka v praxi

10. 12. 2020 | Televizní tipy
67. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 10.12. 2020. John strávil první noc na svobodě. Hana a Janek řeší Košuta, měl se jim ozvat kvůli penězům, které mu slíbili dát. Košutová dorazí za Hanou, sděluje, že se bude rozvádět a chtěla by dostat od Košuta nějaké peníze (z těch, co má dostat od Johna), protože on jí tvrdí, že žádné nemá. Hana nemůže porušit obchodní tajemství, ale zkusí něco vymyslet.

Vilda navrhuje, aby využili toho, že se Košut sám prozradí, že má peníze. Hanu to zaujme. Udělá na Košuta past. Košut neví, že Hana nahrává, když říká, že bude mít půl miliardy. Nahrávku předá Košutové a ta jí slíbí, že ji neprozradí. (Svede to na Ludvíka, před kterým Košut o penězích mluvil).

Slunečná - 67. díl - Popelka v praxiLída zjistila, že pastviny už jsou přepsané na Romana a tím pádem budou pro Sylvu uvolněné peníze z notářské úschovy. Lída by je chtěla použít na rozšíření výroby. Sylva sice přímo nepotvrdí, že je na rozšíření výroby nedá, ale je jasné, že se jí do toho nechce. Lída jde za Štěpánem, aby Sylvu přemluvil. Štěpán se ptá Sylvy, kam dá peníze a ta pochopí, že ho poslala Lída. Chce, aby Lídu zklidnil.

Štěpán nechce se Sylvou problémy, tak jí to slíbí a Babu, že pojedou k moři. Neví, že Sylva už volala Robertovi a dala si s ním schůzku. Robert navrhuje Sylvě, aby investovala do vesnice pro důchodce, kde pak prodá byty za dvojnásobek. A navíc bude provozovat veškeré služby. Sylva se rozhodne investovat pět milionů. Lída vypočítá návratnost, pokud Sylva investuje peníze do minerálek.

Sylva chce zvětšit svůj podíl. Když Lída nesouhlasí řekne, že žádné peníze neinvestuje. Sylva nabízí Štěpánovi, že by měli firmu spolu. Ona dodá vodu, on prémiový alkohol. Štěpán se bojí reakce Lídy, ale souhlasí. Lída se dozví, že si Sylva pronajala Řehákovu stodolu na stáčírnu. Když Štěpán potvrdí, že firmu vlastní se Sylvou, tak se uklidní.

Julie se rozhodla, že sebere paní Beranové štěňata, protože se o ně špatně stará. Veterinář slibuje, že se u Beranové zastaví a udělá kontrolu. Julie štěňata sebrala a Týna na to přijde. Apeluje na ni, aby je vrátila. Beranová si přijde pro psi s puškou. Běta spor urovná a Beranová souhlasí, že Julie dá psi hodným lidem.

John chce odjet na zasedání golfového klubu. A protože mu Janek pomohl z vězení, tak tam může prezentovat kliniku. Ale musí si připravit zajímavou prezentaci. Janek ztrácí hlas, ale zatím nepřemýšlí o tom, že by zrušil prezentaci. Týna ho posílá odpočívat, ohledně byznysu mu věří, za svoji nedůvěru kvůli článku Honzáka se mu omluvila v minulém díle. Lukáš dává Jankovi speciální obstřik. Ten nezabere a prezentaci musí udělat Týna, v angličtině. John je proti, ale Janek na tom trvá. Denisa pošle schválně Týně škaredé šaty, ale ta je s Julií upraví a vypadá božsky.

Roman zpracovává projekt a během pár dní ho zadá na stavební úřad. Potřebuje od Libora a Petra půjčit peníze. Ti nechtějí, ani když Roman argumentuje, že pozemek střelí Matějkovi a bude mít peněz dost.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie M. Tomažič

67. díl oblíbeného pořadu Slunečná můžete sledovat 10.12. 2020 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !