Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyprávěj – Osudy: rozhovory s herci: Marie Doležalová - Milena Jeníková

28. 03. 2012 | Seriál Vyprávěj
Tvůrci seriálu Vyprávěj se rozhodli připravit pro své věrné diváky bonusovou sérii s názvem Vyprávěj - Osudy. V této nové sérii se potkáte s postavami, na které se v seriálu trošku „pozapomnělo“. Jak se vyvíjí životní osudy Ivety, Mileny, Marka nebo Romana? To a mnohem více se dozvíte v nové sérii oblíbeného seriálu. Přinášíme vám rozhovor s Marií Doležalovou, která v seriálu Vyprávěj ztvárnila Milenu Jeníkovou.

Jste spokojená s příběhem Mileny?

Moc se mi líbí a jsem ráda, že Milena konečně dostane trochu prostoru, dokonce i malou milostnou zápletku. Taky se trošku víc odkryje její vztah s tatínkem, takže konečně jsem se o ní i já dozvěděla něco víc.

Marie DoležalováČím je vám tato postava nejbližší?

Milena je ulítlá, nic neřeší, prostě obyčejná holka. A právě proto mě baví tuhle holku hrát. Je kamarádská a strašně snadno se zamiluje, což bych taky chtěla umět.

Milena vystudovala pedagogickou fakultu, ale učit se jí nechce. Vy byste si na tuto práci troufla?

Učím „dramaťák“ na soukromé škole Wunderbaro. Moc mě to baví, i když mě tato práce stojí zároveň i spoustu sil. Kočírovat dnešní vzpurné děti, to je „záhul“. Už neposlouchají jen proto, že musí, ale člověk si u nich musí najít opravdovou autoritu. Ale je to skvělý pocit, když vidíte, že někoho můžete něco naučit, že se před vašima očima zlepšuje.

Co jste si při natáčení seriálu Vyprávěj - Osudy nejvíc užívala?

Naprostou pohodičku. Textu bylo málo, takže jsem chodila na plac jako na dovolenou. Příjemné byly i nekonečné hovory o vztazích s Hankou Vagnerovou. A taky spolupráce s Biserem Arichtevem, který skvěle vede herce, a i když hraji malou roli, dal mi pro ni smysl a to byla pro mě výzva.

Milena se svým tatínkem ráda špičkuje? Jak to máte vy?

Táta mi posílá vtipné básničky nebo mi volá, abych si mohla přes telefon poslechnout, co poslouchá. Rádi mluvíme o umění a filosofujeme. Taky máme společný humor. Řekla bych, že je to táta tak akorát pro mě. Tedy pro člověka s hlavou v oblacích.

Milena také ráda randí? Vzpomenete si ještě na svoji první schůzku?

No jasně! Ale víc po mně nechtějte!

Seriál Vyprávěj – Osudy
od 30. března každý pátek ve 20.00 na programu ČT1


Zdroj, foto: Česká televize

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !