Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyprávěj – Osudy: rozhovory s herci: Ladislav Hampl - Marek Oplatka

24. 03. 2012 | Seriál Vyprávěj
Pro všechny milovníky seriálu Vyprávěj máme dobrou zprávu! Tvůrci seriálu se rozhodli seznámit vás s osudy ostatních herců, kteří zrovna nepatřili mezi hlavní postavy. Jak se vyvíjí život Ivety, Marka nebo Romana? To se dozvíte v bonusové řadě s názvem Vyprávěj – Osudy. Zde si můžete přečíst rozhovor s Ladislavem Hamplem, který v seriálu Vyprávěj ztvárnil Marka Oplatku.

Čím je vám nový příběh Marka v seriálu Vyprávěj - Osudy blízký?

Abych řekl pravdu, vždycky když jdu točit Vyprávěj, mě napadá, že bych život sirotka nezvládl… Neuměl bych být tak silný, rodina je pro mě ostrůvkem jistoty v dnešním světě a bez její podpory a vědomí, že tu někde jsou, by mi bylo zle. Otázkou zůstává, jak by se můj život odvíjel, kdybych tím sirotkem skutečně byl a teplo rodinného krbu nikdy nepoznal. Ale myslím si, že by to bylo těžké, z některých osudů dětí bez rodiny je mi hrozně smutno.

Ladislav HamplMarek se nechá přítelkyní Jájou přesvědčit k nepříjemnému „návratu“ do minulosti. Jak byste na jeho místě reagoval vy?

Já v takové situaci nejsem a nemohu si proto dovolit spekulovat nad tím, jak bych se zachoval. Ale pro tu postavu je to dobře, obecně si myslím, že je dobré „nenosit s sebou“ nánosy minulosti. Pořádně mu dá zabrat také návštěva u Jájiny rodiny.

Poznal jste někdy na vlastní kůži onu pověstnou slovenskou dobrosrdečnost?

Zažil a nemusím vůbec chodit daleko. Ona pověstná dobrosrdečnost se dá zažít i za Ještědem v Rozstání. Ať už u „Bouďáka“ nebo na baráku otce mé ženy… Jsou to krásné chvilky a stojí za to!

Co vám na postavě Marka vadí?

Určitě to, že nehraje víc, protože zajímavá figura to je. Ale jinak? Ukažte mi herce, který svou postavu nemá rád…

Jste ve vztahu k opačnému pohlaví podobně ostýchavý jako on?


Na začátku vztahu s mou ženou Majou jsem byl, myslím, určitě ostýchavý. Nejsem ten typ plný sebevědomí, co to rozbalí na prvním rande. Všechno má svůj čas a přijde mi zajímavější odkrývat se i odhalovat nitro druhého postupně, má to svoje kouzlo…

Kolik toho víte o vlastních předcích a je v rodokmenu vaší rodiny nějaké velké tajemství?

Vím toho celkem dost, ale to je dáno tím, že dědové i můj táta byli, či díky bohu ještě jsou skvělými vypravěči, co se rodiny týče. Těch zážitků, radostí, strastí a tajemství je mnoho, ale tajemství jsou tu od toho, aby tajemstvími zůstala…

Máte rád velké rodinné sešlosti?

Miluju je. Jsem jako padrino z Kmotra. Miluju rodinu, naplňuje mě, udělal bych pro ni cokoli a jsem jí rád obklopený častěji než jen na narozeninových, vánočních a podobných sešlostech.

Jak se bude Markovi dařit v porevolučních 90. letech?

Tak to bych taky rád věděl… Jen doufám, že neodjede, nezemře nebo ho nikdo nezabije!!!

Seriál Vyprávěj – Osudy
od 30. března každý pátek ve 20.00 na programu ČT1


Zdroj, foto: Česká televize

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !