Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vteřiny před vraždou (1)

22. 06. 2011 | Vteřiny před vraždou
Kde jiné kriminálky končí, Vteřiny před vraždou začínají. Přesně víte, kdy se zločin stane. Až na konci se ale dozvíte, jak k němu dojde a jak to s obětí dopadne... Nový německý kriminální seriál se divákům představuje první epizodou s názvem Nepohodlná svědkyně.

Příběh začíná pohledem na běžící těhotnou mladou ženu, kterou pronásleduje muž s pistolí. Žena klopýtá, padá, muž ji konečně dohání... V tuto chvíli se ale děj první epizody napínavého krimiseriálu vrací o pětadvacet hodin. Právě tehdy se totiž stejná žena – majitelka kavárny Sara Schümannová – stala svědkyní vraždy. Jakýsi muž chladnokrevně zastřelil jiného a postřelil údržbáře, který náhodou vyšel z vedlejšího domu a viděl ho. Vrah viděl i Saru, která zůstala stát jako přimrazená před kavárnou...

Na místo vraždy přijíždí policie a Leonie Bongartzová se marně shání po parťákovi Janu Brennerovi. Rozzlobený je i jejich nadřízený doktor Ritter. Leo nakonec najde nepolepšitelného sukničkáře za dramatických okolností, navíc úplně nahého. Jakmile se v rychlosti obleče, spěchají na místo činu. Brenner má na případ jasný názor, podle něj šlo o vyřizování účtů mezi dealery a postřelený se k tomu jen připletl. Existuje minimum svědků, kteří by mohli objasnit, jak k vraždě došlo. Přihlásí se těhotná Sara. Než ji ale Brenner stačí vyslechnout, zase zmizí. Policie ji vyhledá a naléhá, aby vraha identifikovala. Už se totiž zjistilo, že jde o nebezpečného recidivistu, násilníka a vraha Michaela Wittnera, který uprchl z vězení a je celostátně stíhaný. Manžel Sary ji brání a nechce, aby kvůli hrozícímu nebezpečí vypovídala. Přes jeho ochranitelské snahy Sara nečekaně zmizí a nikdo netuší, kde by mohla být.

Další vyšetřování ukáže, že stěžejní svědkyně vraha pravděpodobně znala. Doktor Ritter, který je nespokojený s tím, jak Brenner případ vede, ho odvolá a nařídí, aby si vzal dovolenou. Mezitím policie zjistí, že vrah Wittner pracuje s pomocí kumpána z vězení Mirka Schulzeho. Vyslechne i Sařinu přítelkyni Moniku, která také potvrdí, že Sara musela Wittnera znát, protože ho s ní viděla. Vše nasvědčuje tomu, že si nebyli úplně cizí. Nový výslech manžela Sary konečně vnese do případu alespoň trochu světla a pomůže při pátrání po místě nynějšího pobytu Sary.

Kde se Sara jen pár dní před porodem nachází? V jakém vztahu je s vrahem? Kdo byl vlastně zavražděný? Naleznou vůbec Leo a Brenner korunní svědkyni? Podaří se ji zachránit? Nebo alespoň její dítě?

To vše se dozvíte v prvním dílu akčního kriminálního seriálu Vteřiny před vraždou, jehož vyprávění začíná ve středu 22. 6. ve 20.00 na Primě!



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vteřiny před vraždou (1):

Vteřiny před vraždou (1)
Vteřiny před vraždou (1)
Vteřiny před vraždou (1)
Vteřiny před vraždou (1)
Vteřiny před vraždou (1)
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !