Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vedení kamenické nemocnice se otřese v základech

Do nemocnice v Kamenici je povolán nový ředitel! Již 22. června se objeví v nejsledovanějším seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2 nová postava krizového manažera ing. Viktora Hofmana v podání charismatického herce Jana Kanyzy.

Inženýr Viktor Hofman, kterého ztvární herec Jan Kanyza, je povolán do kamenické nemocnice, aby v ředitelské funkci vystřídal Zdenu Tichou v podání Dany Morávkové. Je to chladný, racionální a velmi bohatý muž. Tvrdý obchodník, spekulant a tunelář, který má kontakty mezi obchodníky i politiky a který se při prosazování svých cílů neštítí takřka ničeho.

Je zvyklý, že mu ženy samy nadbíhají a on se jim nebrání. Má osobní šarm a tučné konto, své přítelkyně neváhá zahrnout drahými dárky. Má mnoho milenek, opravdu milovat však ale dokáže jen svou vnučku Klárku a dávnou přítelkyni Bělu Valšíkovou, která si Viktora pamatuje z doby, kdy byl ještě slušným člověkem. Jaké opatření bude muset nový krizový manažer Hofman provést, aby zachránil kamenickou nemocnici? Co stojí za propouštěním lékařů, šetřením na provozu a dalších manipulacích? Zda jde o zištné osobní důvody samotného ing. Hofmana, nebo o zcela jinou příčinu, budou moci diváci sledovat v dalších dílech Ordinace.

V roli inženýra Viktora Hofmana se představí herec Jan Kanyza, rodák z Lipníku nad Bečvou, kterého diváci znají nejen z detektivek, v nichž si zahrál jak vyšetřovatele, tak padouchy a zločince, ale i z dalších seriálů, mj. Území bílých králů nebo Hospoda. V současné době se kromě velmi žádaného dabingu věnuje především svému velkému koníčku, kterým je malování.  


Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ako v realite
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles