Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoce v Ulici!

10. 12. 2010 | Ulice

Herci, tvůrci a štáb z nejsledovanějšího seriálu TV Nova Ulice oslavili společně příchod blížících se Vánoc. Sešli se v centru Prahy, aby si zazpívali a zatančili. Bujná zábava se protáhla až do časných ranních hodin!


Herci, tvůrci a štáb, kteří se na oblíbeném nekonečném denním seriálu Ulice podílejí, se v předvánočním čase setkali v centru Prahy a užili si atmosféru Vánoc! Svátečním večerem prováděla moderátorská dvojice Jakub Štáfek, představitel Matěje Jordána, a Kristýna Podzimková, která v Ulici ztvárňuje Theu Nekonečnou. Mezi své herecké kolegy zavítal i Bořivoj Navrátil, představitel oblíbeného kapitána Bařinky.


vecirekV polovině večera dostali všichni přítomní příležitost ukázat nejen své taneční, ale i pěvecké umění, a to přímo v karaoke. S písní Přejdi Jordán, s níž sklízela úspěchy v roce 1968 Helena Vondráčková, sklidil bezesporu největší ovace herec Petr Vacek, představitel Tomáše Jordána. Ulici tak ovládl sváteční duch a celé její osazenstvo přeje všem krásné Vánoce!


Ulice – každý všední den v 18:30 na TV Nova


 

Zdroj: NOVA


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vánoce v Ulici!:

Vánoce v Ulici!
Vánoce v Ulici!
Vánoce v Ulici!
Vánoce v Ulici!
Vánoce v Ulici!
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles