Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V Ulici se objeví Libuščina první láska

23. 10. 2009 | Ulice

Již 23. října 2009, se divákům populárního denního nekonečného seriálu Ulice představí nová postava Eliáše v podání Martina Myšičky. Eliášův návrat z cest po Evropě bude pro členy rodiny Nekonečných, zvláště pak pro Libušku, kterou před několika lety bez rozloučení opustil, velkým překvapením.


Eliáš je svobodná duše a volnomyšlenkář, který ovlivnil Libušku jako málokdo jiný. Je srdečný, otevřený člověk. Nemá žádné závazky a ani si je nenechá vnutit. Žije přítomností. Odmala fotografuje, bere to jako své svobodné povolání.

Eliáš pochází z bohaté světské rodiny, která vlastnila cirkus, v němž začínal jako dětský artista. Složité nova-postavavztahy s otcem způsobily, že z rodinné firmy unikal od povinností do příjemnějších prostředí, například do rodiny Borise Nekonečného. Jeho pozornost si získala Borisova dcera Libuška, se kterou si začal. Pro Libušku to byla první a možná jediná opravdová láska, pro Eliáše ale pouze úžasný zážitek.

Když už to vypadalo, že jejich vztah začíná být vážný, Eliáš bez rozloučení odešel, aniž tušil, že je s ním Libuška těhotná. Ostatně ona sama to zjistila až dva měsíce po jeho zmizení. Eliáš se toulal po Evropě, pokračoval v nezávazných vztazích, z jednoho z nich se mu ve Španělsku narodil syn. Ani to ho ale nedonutilo usadit se.

Role Eliáše se ujal absolvent pražské DAMU, člen souboru pražského Dejvického divadla Martin Myšička, který má za sebou celou řadu významných rolí a prosazuje se i ve filmu. Diváci ho mohli vidět ve filmu Šeptej nebo Jedna ruka netleská.


Zdroj: NOVA


Simbelmine
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V Ulici se objeví Libuščina první láska:

V Ulici se objeví Libuščina první láska
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
neznám ...je divnej
Obrázek uživatelky
profil
Eliáš-ten tam tak chybělSmajlík,ale také mám ULICI nejradějiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
můj nejoblíbenější seriál
Obrázek uživatelky
profil
je to dobrý seriál pěkně o životě,žádné zabíjení super
Obrázek uživatelky
profil
sleduji docela pravidelně,je to takový pohodový seriál
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj