Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice - Invaze svérázných dcer Krausových

28. 04. 2010 | Ulice

Již 28. dubna 2010, přivítá denní nekonečný seriál TV Nova Ulice hned dvě nové postavy, a to dcery Ondry Krause Janu a Míšu, v podání Kristýny Stýblové a Heleny Němcové. Jaký udělají svérázné puberťačky první dojem na dámské osazenstvo rodiny Jordánových?

 

Ondra nechce své dcery Janu a Míšu nechávat v Brně samotné. Aby je měl  pod dozorem, přijedou obě do Prahy. Starší Jana Krausová v podání Kristýny Stýblové je temperamentní, chytrá, tak trochu chlapecká povaha. Škola a známky ji nezajímají s výjimkou matematiky, která ji moc baví. Jana dospívá, má své pubertální nálady, které ovšem Ondřej bravurně zvládá. Umí si na ni otcovsky „došlápnout“.

Mladší Míša, v jejíž roli se představí Helena Němcová, je klidná a cílevědomá dívka. Se sestrou Janou chodí do stejné třídy. Zatímco Jana jde z extrému do extrému, Míša je „klidná síla“. Zajímají ji knížky. Kluci si jí nevšímají, je zvyklá, že veškerou pozornost na sebe vždy strhne Jana, a neřeší to. Holky do Prahy přijedou i se svým potkanem Kájou, který nebude otálet a hned se vydá na vlastní pěst prozkoumat nové prostředí. Jak proběhne první setkání Ondřejových dcer s Bárou Jordánovou? A co řekne Tereza, až zjistí, že se jí potkan Kája zabydlel v šatníku?

V roli Jany Krausové diváci uvidí mladou herečku Kristýnu Stýblovou, pocházející z Čáslavi. Je členkou školní organizace peer aktivistů, zabývající se sociopatologickými jevy. Jejími oblíbenými předměty jsou český jazyk, hudební výchova, německý jazyk a dějepis. Jezdí na in-linech, sleduje s oblibou české komedie a miluje dobré jídlo.

Míšu Krausovou bude představovat studentka osmiletého gymnázia Helena Němcová, dcera herečky a zpěvačky Heleny Dytrtové. Jako malá holčička si vyzkoušela divadelní prkna Semaforu. Od pěti let také dabuje. Ráda zpívá, stepuje, tančí a hraje na klavír. Má ráda zvířata, sama má dva pejsky, želvy a činčilu.

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Ulice - Invaze svérázných dcer Krausových :

Ulice - Invaze svérázných dcer Krausových
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Maminka se občas dívá, ale často vyechá třeba celý týden, když se ji ptám proč se nedívá, tak mi většinou odpoví, že to má stejně puštěné jako kulisu, aby se ji líp pletlo, takže jsem chtěla znát názor jiných, jenže nikdo nenapsal.
Obrázek uživatelky
profil
Odmítám být otrokem televize, z Ulice jsem zahlédla pouze pár fragmentů a netušín, co nutí lidi usedat k něčemu tak plýtkému.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles