Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Holky Krausovy mezi novými spolužáky!

1. 09. 2010 | Ulice
1. září 2010 přivítá oblíbený denní nekonečný seriál TV Nova Ulice nové spolužáky Jany a Míši Krausových. Začátek školního roku je vždy na každé škole jedinečný a holky si ho opravdu užijí se vším všudy!

Začátek školního roku bude na gymplu hustý! Míšu a Janu Krausovy čeká mezi novými spolužáky pořádný křest ohněm. Naštěstí mají jedna druhou a budou stát při sobě. Najít si cestu i své místo v partě pubertálních teenagerů zkrátka není pohádka.

Miki Seidl, kterého ztvární Václav Matějovský, je přesně jeden z těch týpků, kteří ve třídě vždy udávají tón.  To se mu povede i v nové třídě, přestože nastoupí do školy později. Společnou notu najde s Míšou. Jeho matka Marta je učitelka dějepisu a literatury. Před spolužáky ho zásadně oslovuje Seidl. Kdyby Miki chtěl, tak má ve škole samý. Jen ta matematika bude lítý boj. Ani ulice-jana-misa-miki-jirkato mu ale nezabrání založit třídní časopis.

Rebelka Jarmila Janáčková v podání Sáry Voříškové své jméno nenávidí. Žádá i učitele, aby ji oslovovali Džejdžej. Ve třídě je k nepřehlédnutí. Několik piercingů, které si sama udělala, a experimentování se vzhledem jsou důkazem slušné rebelie. Svým kamarádům udělá piercing klidně i na záchodě. Přesto je však dobrá studentka, která ráda ve svém volnu fotografuje.

V roli Jirky, syna starosty Hložánka, se představí Ondřej Havel. Jirka vypadá na první pohled jako pohodář a trochu šašek. Jeho vtipy ale nejsou právě laskavé. Navíc stačí málo a zaútočí slovně i pěstmi. Frajírek, který všechno má a neváhá se s tím pochlubit. Předpokládá, že mu všechno projde. Jakmile je ve škole nějaký malér, naběhne otec, aby to všemi prostředky srovnal.

Nanny  (Anna Pekárková) je třídní kráska. Kdyby chodila na střední ve Spojených státech, byla by z ní královna školy. Tady to bohužel tak snadno nefunguje. Válcují ji Jana svou osobností, Džejžej odlišností a nakonec i Míša. Všem holkám ze třídy bude slušně zatápět.

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Holky Krausovy mezi novými spolužáky!:

Holky Krausovy mezi novými spolužáky!
Holky Krausovy mezi novými spolužáky!
Holky Krausovy mezi novými spolužáky!
Holky Krausovy mezi novými spolužáky!
Holky Krausovy mezi novými spolužáky!
Holky Krausovy mezi novými spolužáky!
Holky Krausovy mezi novými spolužáky!
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
trochu zmena ...fajn
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles