Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice - Sympatický kamarád Peterky na vozíčku!

14. 05. 2011 | Ulice
V pondělí 16.května se poprvé na obrazovce TV Nova objeví v oblíbeném seriálu Ulice mladý sympatický vozíčkář Kryštof Jánský, který po závodech na horských kolech utrpěl těžký úraz páteře a zůstal upoután  na vozíčku!

Mezi profesorem Petrem Peterkou a Terezou Jordánovou blesky sympatií jenom létají. Jejich společné chvíle v Peterkově ateliéru naruší Petrův kamarád Kryštof Jánský, který se objeví v Ulici v podání mladého herce Martina Krause.

Díky Peterkovi se Kryštof seznámí nejen s Terezou, ale postupně s celou partou.Tereza s Peterkou bude Kryštofovi velmi ráda a ochotně pomáhat při organizaci velkého koncertu The Tap Tap. Na nově vzniklá přátelství, která Kryštof postupně se všemi naváže, se mohou diváci těšit již v dalších dílech Ulice!


Martina Krause, který vystudoval průmyslovou školu v Příbrami, mohli diváci vidět v pohádce Kouzla králů v roli Tadeáše, ve filmu Kanadská noc jako spolužáka nebo v roli Filipa v kriminálce Ach, ty vraždy!

V roce 2011 alternoval ve pražském Divadle na Vinohradech Caesara. V květnu 2011 ho mohou divadelní fanoušci zhlédnout ve hře Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! Herecký muzikál v roli Kristiána. K jeho srdečním záležitostem patří koně, u nichž tráví volné chvíle. Jeho oblíbený kůň je osmiletý černý Black.



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ulice - Sympatický kamarád Peterky na vozíčku!:

Ulice - Sympatický kamarád Peterky na vozíčku!
Ulice - Sympatický kamarád Peterky na vozíčku!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !