Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice od tohoto týdne opět na obrazovce!

16. 08. 2010 | Ulice

Poslední díly páté sezony nejoblíbenějšího denního nekonečného seriálu Ulice, které TV Nova v červnu odvysílala, si diváci mohou připomenout již tento týden. Oživí si tak události, které obyvatele Ulice před prázdninami potkaly. Na nové premiérové díly šesté sezóny Ulice se její fanoušci mohou těšit od pondělí 30. srpna v tradičním čase 18:30 každého všedního dne.

 

Již od tohoto týdne mohou diváci zhlédnout posledních deset dílů úspěšného seriálu Ulice, které TV Nova před prázdninami odvysílala. Každý všední den si v pravidelném vysílacím čase připomenou díly plné zvratů, důležitých rozhodnutí a velkých událostí, jimiž pátá sezona vyvrcholila.

Lumír se tvrdě vrhá do politiky. Se svým volebním poradcem začíná rozjíždět velkolepou kampaň. A nezastaví se opravdu před ničím.

Nešťastný pan Pešek stále myslí na Miriam. Svůj smutek si vybíjí na všech kolem. Naštěstí má kolem sebe dobré přátele, kteří ho v tom nenechají. Kvůli jeho záchraně budou riskovat dokonce i zločin.

Lucie s Bedřichem svou lásku přestanou skrývat. Společnými plány do budoucna dostanou Aničku do kolen.

Tereza, Vojta, Thea i ostatní maturanti s napětím očekávají výsledky přijímacích řízení na vysoké školy. Tereza s Vojtou začínají plánovat společné bydlení. Lenka Drápalová se pomalu připravuje na předání svého ředitelského postu.

Jitka Farská se léčí v nemocnici ze zranění, způsobeného Kukačkou. Jeho odsouzení se blíží a všichni netrpělivě čekají na vynesení rozsudku.

Invaze holek Krausových do života Báry a Terezy nabírá na obrátkách. Bára však pro lásku k Ondřejovi najde řešení ve všech složitých situacích, které jí puberťačky Jana a Míša připraví.

Rodina Nekonečných připravuje vše na svůj odjezd do Francie. Předtím ale Libuška prozradí Boriskovi, kdo je jeho skutečný otec.

Simonu čeká velké překvapení v podobě návratu Pepana. Svým nenadálým příchodem způsobí její nenapravitelný manžílek obrovský rozruch nejen u Henryho a v salonu, ale i u Simony doma, kde ho čeká setkání s manželčiným „novým šamstrem“.

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Ulice od tohoto týdne opět na obrazovce!:

Ulice od tohoto týdne opět na obrazovce!
Ulice od tohoto týdne opět na obrazovce!
Ulice od tohoto týdne opět na obrazovce!
Ulice od tohoto týdne opět na obrazovce!
Ulice od tohoto týdne opět na obrazovce!
Ulice od tohoto týdne opět na obrazovce!
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles