Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ulice - Diváci poprvé uvidí Seidlovu milenku Karolínu!

25. 03. 2011 | Ulice
Milenka Libora Seidla, o které dosud diváci jen slýchali, vstupuje poprvé na obrazovky v pátečním dílu oblíbeného seriálu televize Nova Ulice!

Dnes se fanouškům úspěšného denního seriálu Ulice konečně představí zdravotní sestřička Karolína Kynclová, která Liboru Seidlovi (v podání Martina Pechláta) před časem vstoupila do života v seriálu Ulice a převrátila ho vzhůru nohama. Jejich románek, který se proměnil ve velkou lásku, způsobil ženatému Liborovi nemalé problémy na pracovišti. Odchod z lukrativního Ulicemísta v nemocnici, hrozba rozvodu a zničená důvěra celé rodiny byly pro všechny její členy velkou zatěžkávací zkouškou.

Libor se však rozhodl rodinu zachránit, přestěhovat se a začít nový život. Minulosti se však člověk jen tak lehce nezbaví a občas se stane, že mu začne pořádně dýchat za krk. Jaké bude setkání Libora a Karolíny po tak dlouhé době? Zůstane jejich románek opravdu jen minulostí? To nejspíš ukáže čas. Jejich setkání však znovu zasáhne celou Liborovu rodinu.

V roli zdravotní sestřičky Karolíny Kynclové diváci uvidí v seriálu Ulice herečku Evu Kodešovou, s níž se mohli setkat například v seriálech televize Nova Kriminálka Anděl či Redakce.

V současné době je ve stálém angažmá v pražském Divadle Pod Palmovkou, kde účinkuje ve hrách Past na myši a Mefisto. Po celé České republice účinkuje v zájezdovém představení Sophia-art.

Ulice – každý všední den v 18:30 na TV Nova


Zdroj:NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ulice - Diváci poprvé uvidí Seidlovu milenku Karolínu!:

Ulice - Diváci poprvé uvidí Seidlovu milenku Karolínu!
Ulice - Diváci poprvé uvidí Seidlovu milenku Karolínu!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !