Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice 2046. díl

2. 10. 2011 | Ulice
První noci bez domova stráví Vojta s Eddiem v Coolně. Azyl jim tam tajně poskytne Dominika. To ovšem pekelně naštve Máru, jenž nezvané podnájemníky v baru dnes ráno objeví. Kluci ale budou ochotni za nocleh udělat cokoliv, protože stále nemají kam jít.

Nasazení dalších pracovních sil v baru, navíc zadarmo, se bude Márovi zrovna hodit, a tak docela rychle vychladne a s Vojtou a Eddiem se domluví na vzájemně prospěšné výpomoci. Vojta si s ním hned sjedná i brigádu za barem. V roli číšníka však bude muset o svém prvním pracovním dni hodně zatnout zuby, protože jak naschvál bude mít Coolnu zarezervovanou kvůli oslavě svých narozenin Petr Peterka … Jak Vojta obsluhu Peterky zvládne? Dojde mezi nimi k dalšímu konfliktu? Jak ustojí přítomnost Vojty a Peterky na jednom místě Tereza? A co pro ni bude poslední kapkou na Petrově oslavě?
 

Millerova přepadovka

Lumír na Světlanu žárlí čím dál víc. Nedokáže se smířit s myšlenkou, že i ona někoho má. A ještě víc ho drásá, že stále neví, o koho se jedná. Dnes mu bude od rána vrtat hlavou, pro koho se jeho žena tak fintí a kvůli komu potřebuje na večer volný byt. Aby tomu přišel na kloub, opět povolá do zbraně osvědčeného špiona Millera. Ten se tentokrát sledování Lumírovy manželky milerád ujme. I jeho bude velice zajímat, proč Světlana chce po Lumírovi, aby jí na dnešní noc uvolnil byt, když on od ní žádné pozvání nedostal... Podaří se Millerovi zjistit, co má Světlana za lubem? Jaký raport pak podá Lumírovi? A jak na Lumírův přehnaný zájem o Světlanu zareaguje Pavla?

Míšin návrat do školy

Holky Krausovy jsou velké bojovnice, které se v těžkých chvílích dokážou vždy navzájem podržet. Dneska bude Jana odhodlaná třeba se porvat, jen aby Míše usnadnila návrat do školy a ochránila ji před nejapnými poznámkami spolužáků. Také Ondřej se bude snažit Míše co nejvíce usnadnit zapojení do běžného života. Proto vyrazí do školy s holkami, aby si promluvil s jejich třídním... Jak třída Míšu přijme? Jak dopadne setkání Míši s Mikim, Džejdžej a Alexem? A jak Kalina zareaguje na zprávu, že se Míša pokusila o sebevraždu? Bude mít pro ni pochopení?

Uvidíte 3. října od 18,30 hodin na Nově.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !