Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice 2043. díl

28. 09. 2011 | Ulice
Vlastimil s Amálií jsou už pěkně sehraná dvojka. Dnes si naplánují výlet po stopách ztraceného mládí. Oblečeni v trampském vyrazí na Posázavský Pacifik vstříc přírodě a vzpomínkám. Hned u domu si ale Amálie všimne Karolíny zkoumající zvonky u protějšího domu.

Amálii bude okamžitě jasné, koho hledá. A také to, že Marta se s ní prostě nesmí potkat. Aby zabránila nejhoršímu, ihned začne improvizovat. Vlastimila vyšle za Liborem, sama se pak ujme Karolíny... Jak si Vlastimil poradí? Podaří se mu před Martou přítomnost Karolíny v Ulici zatajit a Libora vyslat za Amálií? A co bude Karolína Liborovi chtít? Proč se za ním takto neohlášeně vypravila?
 

Vasilovo prozření

Vasil neměl nikdy problém sehnat tolik peněz, kolik potřeboval. A tak se i nyní hodlá postarat o svoju děvočku a její salon. Nejprve Ingrid zajistí speciální klientelu, která holkám tak trochu vyrazí dech. Pak se hodí do gala a vyrazí do Karlových Varů, aby oprášil své staré kontakty. To se samozřejmě nebude moc zamlouvat Ingrid, která má obavy ze všeho, co souvisí s Vasilovou minulostí. Jsou oprávněné? Hodlá Vasil opět vstoupit do táže řeky, v níž se už jednou málem utopil? A jak ve městě plném známých z minulosti pochodí? Zatímco Vasil bude rozhazovat sítě v Karlových Varech, Lumír bude čelit čím dál většímu tlaku ze strany svých voličů i Millera, aby se vypořádal s mafiánem, jenž se v Ulici usadil. Jenže Lumírovi se do přímého konfliktu s Vasilem nechce. Jednak z něj má stále strach a jednak má sám máslo na hlavě. Nebýt Vasilovy intervence a jeho kontaktů, na radnici by nebyl. Co když právě tohle zase vyplave na povrch? Nastavovat dobrovolně krk katovi se mu proto vůbec nechce. Na dorážení rozhořčených spoluobčanů u Henryho tak opět zareaguje po svém... Jak Lumír z ošemetné situace vybruslí tentokrát? A jak dopadne následná návštěva Vasila a Ingrid právě u Henryho?
 

Boriskův zápas

Eliáš není mužem kompromisů. Jde si tvrdě za svým cílem. Nyní si usmyslel, že chce mít ze syna prvotřídního fotbalistu, který mu v budoucnu vydělá pořádný balík peněz. Aby toho docílil, Boris nyní musí s fotbalem vstávat i usínat. Eliáš ho navíc bude i náležitě motivovat k prvotřídnímu výkonu. Za každý gól při zápase mu slíbí nemalý peníz. A Boris podle jeho plánu opravdu šlape jak švýcarské hodinky. Ale i ten nejlepší mechanismus se může občas zaseknout... Jak dnešní Borisův zápas dopadne? Co na Eliášovu výchovu říká Libuška? A jak pokročil Eliášův kšeft s bílými tygřími koťaty?

Uvidíte 28. září od 18,30 hodin.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !